Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Telefoni nr blokeerimine
 
Mida teha? 02. juuni 2019, kl 18.47
Ei leia kuskilt infot, et kas saab "varjatud numbrit" kuidagi musta nimekirja panna (blokeerida), teisi nr saab ju, kes on teadlik, võiks öelda.Ometigi helistamise aeg jääb vastamata käne logisse.
 
To Mida teha? 03. juuni 2019, kl 00.01
Vali kõnesätted-Blokeerimisloend-Kõnede blokeeritute nimekiri-vali Blokeeri kõned peidetud numbritelt,siis ei saa keegi varjatud numbrilt helistada

Vanematel nutitelefonidel vali Kõneseaded-Kõnest keeldumine-Automaatse keeldumise loend-siis tuleb ette leht blokeeritud numbritega,kus esimene on "tundmatu",sinna pane linnuke ja siis ei saa varjatud numbrid enam helistada.
Vanematel nuputelefonidel ei saa kahjuks varjatud numbritelt tulevaid kõnesid blokeerida.
 
Mida teha? 03. juuni 2019, kl 11.34
Suur suur aitäh sulle, kes sa abi pakkusid, mul võttis veidi aega, et õige koht leida, aga sai hakkama. On ikka häid inimesi. Päikest päevadesse!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!