Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kohtutäitur
 
maisi 12. juuni 2019, kl 15.14
olen võlgu Bondorale ja jäin maksega hiljaks.ja kohe sain vastu näppe. arsudaav, lepingus kirjas see punkt ka. ei olnud hoolas. leping nimelt selline ,et läbi maksekäsu koostati mulle maksegraafik. kuid sain nädala alguses kohtutäiturilt kirja, menetluse.
kas nad võtavad veel tagasi kohtutäiturilt juhtumi?
juhul,kui nad ei saa võtta seda tagasi, siis kas läbi kohtutäituri on võimalik sõlmida graafik niimoodi, et ta ei aresti minu kontot ja ei hakka tööandjale teada andma, et töötasust on vaja kinni pidada “nii ja naa palju raha”. Kas nad sõlmivad maksegraafikut niimoodi ,et saaksin maksta ise ülekandeid tehes graafiku järgi?
mul ei ole olnud ennem ühtegi kokkupuudet kohtutäityriga.
tänan teadjate vastuste eest.
 
teadmine 13. juuni 2019, kl 10.42
kõike saab korraldada, kui suhelda kohtutäituriga, st. minna ise kohale ja rääkida, selgitada, uurida. paljud kirjutavad kirjakesi, neid pole täituril endal aega lugeda, sellega tegelevad täituri abid, kellega ei sõlmita kunagi mingeid kokkuleppeid.
helistage täiturile ja leppige kokku aeg kokkusaamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!