Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Eesti.ee kuvatav info ja tööleping
 
Matrix agent 02. juuli 2019, kl 23.48
Tere,

Kui eesti.ee portaal kuvab kodaniku töötamise kohta sellist teksti nagu "töölepingu alusel töötav isik" ja kui tööandja väidab mingi hetk, et tegemist on tegelikult hoopis töövõtulepinguga, siis kas see eesti.ee kuvatav info on kuidagi kindel tõestus sellele töölepingu olemasolule või on tööandjal ikkagi miskitpidi kuidagi võimalik see olukord vaidlustada ja tõestada vastupidist?!
Maaks 03. juuli 2019, kl 09.04
See kas sa töötad töölepinguga või töövõtulepinguga selgub ikkagi su lepingust, mitte aga eesti.ee-st.
https://pilvebyroo.ee/lepinguliigid/
Vaata seal teemas "nunii" postitust:
https://naistekas.delfi.ee/foorum/read...
 
noo 04. juuli 2019, kl 17.31
no mis sa arvad, kust sinna eesti.ee portaali see info küll saab? Eks ikka maksuameti töötamise registrist, kuhu teeb kande seesama tööandja ise. Seega, kui tööandja on TÖR-i märkinud, et sinu leping on tööleping, siis on tal hiljem suht keeruline hakata ennast lolliks tembeldama, kes ei tea, mida kuhu kirjutab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!