Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Summeeritud tööaeg, kuid lepingus ei ole sellist punkti
 
Kati1 05. oktoober 2019, kl 13.46
Tere

Läksin tööle alates augustist, kus kuu aega olin lepinguta ning alates 09.09 tehti leping, kuhu palusin panna punkti, et tööandja on kohustatud tagama töötajale koormuse vähemalt 80h kuus. Septembris aga ei tulnud niipalju töötunde ning siis tuli suusõnaline jutt, et tervishoiutöötajatel on üldse kvartaliarvestuses palga tasaarvestus. Kohapeal ei tulnud sõna suust, et kuidas see siis nii on, oli ju jutt ja lepingus samuti, et pean saama poole koha eest tasu, liiatigi, et augustis ei olnud absoluutselt tööd ning olin ootel ja harjutasin tööülesandeid. Küsimus siis ongi, et kas mul on õigus nõuda oma puudujäänud 38 töötundi, kui esialgses lepingus ei ole summeeritud tööajast juttugi? See on üsna arvestatav summa ning hetkel paistab, et oktoobriski tahetakse töötunde vähemaks võtta, kust see tasaarvestus peaks veel tulema.
 
noo 10. oktoober 2019, kl 12.14
Esiteks alusta sellest, et mis lepinguga üldse tegemist on ja mis seal tööaja kohta täpselt kirjutatud on. Praeguse jutu järgi ei ole võimalik isegi oletada, mida on õigus nõuda või kas üldse on midagi õigust nõuda.
 
Pillekas 08. november 2019, kl 21.05
Mis sellest sai?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!