Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kaasomandi lõpetamine
 
pensionär 14. oktoober 2019, kl 19.15
Kuidas on kõige parem lõpetada kaasomandit, kui ise ei ela eramus ega oma mitte ühtegi võimalust seal midagi kasutada, tuba, maad, aeda( peaaegu 180 km kaugusel).. Isik,kes elab sees on alkoholiprobleemne naisterahvas( pole näha heaperemelikku suhtumist) kellel on testamendiga jäänud suurem osa omandist. Viimase 10 aasta jooksul pole õnnestunud hindamist lasta teha ega saa isegi tel teel kokkuleppeliselt kohapeal suhelda, ei lasta sisse. Kuidas oleks võimalik oma osa maha müüa ja kellele?
 
noo 14. oktoober 2019, kl 20.18
Kellele? No ostja pead ikka ise leidma. Paned kuulutuse üles ja ootad, kas keegi tahab seda osta.

Kaasomandi lõpetamiseks pead kohtusse pöörduma, kui teine omanik millestki huvitqatud pole. Eks siis kohus otsustab, kuidas lõpetada.
 
adv 14. oktoober 2019, kl 20.26
Kui teine pool ei ole nõus, siis saab kaasomandit lõpetada kohtus. Viisiks võib olla näiteks võõrandamine avalikul enampakkumisel, millisel juhul pole seda vaja ka hinnata, vaid hind kujuneb ise välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!