Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kompensatsioon (elektri)katkestuse eest
did_232566 07. november 2019, kl 11.26
Millised seadused seda kompensatsiooni maksmist reguleerivad? Kas kompensatsiooni saab vaid elektrikatkestuse eest? Või saab kompensatsiooni küsida ka selle eest, et vesi ja/või keskküte mingi aeg ära on (kuigi elekter on olemas)?
 
noh 07. november 2019, kl 16.02
selleks pead kohtusse minema ja ära tõestama, et sa selle katkestuse tõttu mingit suurt kahju said. Ja kui suudad selle kahju ära tõestada, siis ilmselt saad mingid sandikopikad, kui üldse midagi.
 
.... 18. november 2019, kl 14.43
Kompenseeritakse KAHJUSID, mitte katkestust. Ja kahjud tuleb ära tõestada paberil - mis juhtus, mis summas sa kahju said? Mille alusel sa selle arvutasid jne.

Näiteks: olen ettevõtja, mul oli sügavkülmas 20 kilo sealiha, soetatud kilohinnaga xx.xx (arve olemas), sulas üles, tuli ära visata, kahju xx.xx eurot.

Või siis: minu e-pood oli katkestuse tõttu 2 päeva maas. Viimase 6 kuu põhjal keskmine müük on xx eurot päevas, kahju 2x keskmine päeva müük.

Lihtsalt seda, et mingiaeg oli elekter ära, ei kompenseeri sulle keegi. Palun ärme muutume USAks. Iga asja eest ei pea kohtusse kaebama ja kompensatsiooni nõudma! Pane generaator endale püsti, saad ise kontrollida, kas elekter on või ei ole.
 
to .... 24. november 2019, kl 09.28
Elektrikatkestuse jaoks on seadusandluses paika pandud ajalised piirid. Kui katkestus ületab ajalised piirid siis peab klient saama kompensatsiooni. https://raha.geenius.ee/rubriik/uudis/millal-elektrikatkestuse-ja-kahjude-eest-huvitist-saab/
USA tavade märkimine ei ole siin teemas adkevaatne. Elektrikatkestus ja sellest tulenevad võimalikud kahjud ei ole mingite tunnete või solvumise eest miljonite küsimine a la USA.
 
T 08. detsember 2019, kl 04.56
tegelikult tahaks kompensatsiooni hoopis veekatkestuse eest, mis on tänaseks kestnud üle 3 aasta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!