Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Liikluskahju tekitamine enese teadmata
 
Mari 17. detsember 2019, kl 14.25
Pikk lugu, ehk on hoiatuseks teistele, kuidas võib elus juhtuda imelikke asju. Jutt mu sõbrannast.
Septembris tuli kutse politseisse, justkui tunnistajaks. Mille kohta - kirjas ei olnud. Käis ära ja mis selgus: ta olevat põhjustanud kaupluse parklas avarii mingi kuu tagasi. Ise ei tea ja autot luubiga uurides ei leidnud ka ühtegi kriipsu ega mõlki. Näidati paari pilti kannatanu auto küljest, kus pikk kriips, tema autost oli pilt tehtud kodumaja juures, sentimeetripulk ratta kõrval, et kõrguse poolest just tema auto sobib kriipijaks. Parklas oli keegi tunnistaja näinud, kuidas ta kõrvalseisvat autot mõlkis ja siis ise rahumeeli poodi läks. Tunnistaja teda ära ei oodanud, kohapeal pilte ei teinud. E-toimikust nägi, et oli määratud trahv 300€ liikluskahju tekitamise eest. Andis kohtusse. Kohtus räägiti hoopis kannatanu auto pampri vahetusest, kriipsud pidavat ammu olema. Katkise pampri pilti pole näinud ei esialgsel ülekuulamisel aga ka kohtus. Üritas vaidlema hakata, et siis oleks pidanud ikka kõva pauk olema, kui pampri vahetuseks läks. Selle peale käratati, et kohtus ei vaielda, ja üldse oleks vast aeg mõelda juhtimisõigusest loobumisele, kui kõva pauku ka enam ei kuule. Et kurt ja pime seniilne mutt (60a vana) Tehti lolliks täiega ja trahvile pandi veel 300 otsa, sündmuskohalt lahkumise eest. Loomulikult läks ta peale poeskäiku koju, eksole.
Selline uskumatu lugu, olge ettevaatlikud parklates, kunagi ei tea millal süüdistuse kaela võib saada mitte millegi eest.
 
noo 18. detsember 2019, kl 11.50
ongi seniilne, kui laseb endale lambist mingid süüdistused kaela määrida. Nii need asjad küll ei käi, nagu sa kirjeldad. Puhas väljamõeldis.
 
Mari 18. detsember 2019, kl 22.17
Kahjuks ei ole väljamõeldis,uskumatu tundub jah,aga täpselt nii juhtus..ja ei ole tegu seniilse,pimeda jne inimesega. Kogu seda asjade käiku kõrvalt vaadates olin kindel,et kohtus asi tühistatakse,nii absurdne tundus kõik..nn kannatanu liiklusajalugu näitas hulgaliselt plekimõlkimisi,milles ta ise süüdi polnud ja kindlustus maksis?
 
noo 19. detsember 2019, kl 09.29
see on väljamõeldis. inimene peaks olema pime, kurt ja seniilne, kui ta istub kohtus ja laseb endale kõikvõimalikke süüdistusi pähe määrida.
Ise sa ilmselt kohtus ei olnud, seega võibki sulle mistahes jama ajada. 101% kindel, et niimoodi see asi ei käinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!