Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
sooviks lastega kohtuda.
 
murelik isa 25. detsember 2019, kl 02.39
Mure siis selline et sooviks lastega kohtuda keda pole näinud 4 aastat(maksan ka elatus raha korralikult)aga laste ema ei taha sellest midagi kuuldagi et sooviksin lastega kohtuda ja arvab et parem kui unustaksin lapsed ja ta uue mehega on ka lapsed juba harjunud ja et oleks parem kui nad kutsuksid hoopis teda isaks ja ma ei ilmuks nende ellu enam. Alguses kui leppisime kokku et tulen lapsi vaatama,siis oli alati sada vabandust miks ei saa jne. Lasrega olen vahel suhelnud ema teadmata kui nad on saanud internetti ja siis messengeris rääkinud. Küsimus mida teha,et lapsi reaalselt näha ja mitte kuulata enam vabandusi miks ei saa lastega kohtuda. Oskab keegi aidata?
 
adv 26. detsember 2019, kl 01.41
Pöörduge kohaliku omavalitsuse lastekaitsetöötaja juurde ja kui sealt abi ei saa, siis koostage kohtule avaldus lastega suhtluskorra kindlaksmääramiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!