Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Tingimisi karistuse lühendamine
 
Ilo 14. jaanuar 2020, kl 18.56
Tere.
Kui on määratud tingimisi karistus 2aastat ja kriminaalhooldus,kas eeskujuliku käitumisega on võimalik lühendamist või isegi vabastamist taotleda?
Maaks 15. jaanuar 2020, kl 09.07
Tingimisi tähendabki juba seda, et on vabastatud :-)
 
Ilo 15. jaanuar 2020, kl 19.06
Kuskohast vabastatud?
Ta pole kinni istunudki.
Maaks 16. jaanuar 2020, kl 11.14
Mitte kustkohast, aga millest :-)
Karistuse kandmisest vabastatud.
 
Vang 20. jaanuar 2020, kl 12.50
Olen sama asjaga kokku puutunud. Seadus lubab seda aga et krim hooldus teeks sellekohase ettekande kohtule,peab sul olema väga mõjuv põhjus.sa pead ise ära põhjendama miks sul on vaja et su tingimised kiiremini läbi saaks.
See ei ole kindlasti mõjuv põhjus et tahad soome tööle mina. Samas see et sa pead minema pikaks ajaks välismaale,kuna su ema näiteks elab saksamaal,on väga raskelt haige,tal puuduvad rahalised vahendid,rohkem sugulasi teil pole ja sa pead teda hooldama,on mõjuv põhjus,seega siit tee oma järeldus,kuidas tingimisi karistust saab varem lõpetada. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!