Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
korteri jagamine kui laen peal
 
saima 21. veebruar 2020, kl 12.53
kui korteril on peal hüpoteek ja laenuleping, mille maksmise tähtajani on veel aega, kas võib korteri jagada kaheks. st. praegu on üks omanik, aga siis saaks olema kaks? või pank ei luba sellist asja üldse? kas see peaks ilmnema enne seda, kui notarisse minnakse, st. algul antakse notarisse avaldus sisse et notar saaks dokumendid ette valmistada... kas notar siis saab teada anda, et pank ei olegi nõus? bõi polegi mingit probleemi üldse?
Maaks 25. veebruar 2020, kl 09.32
Kuna pank on hüpoteegi pidaja, siis peab tema esindaja olema notaris juures kui mingi tehing tehakse. Saada oma küsimus oma laenu haldurile, ta seejärel selgitab sulle kuidas edasi käituda.
 
On kah üks tegelane 28. veebruar 2020, kl 14.55
Tegemist korteri müügiga, mis sest et vaid poole. Seega võta jah pangaga ühendust ja nemad sulle ütlevad, et kas üldse või millistel tingimustel nad nõus on. Võibolla tahavad saada mingi osa müügist saadud rahast endale ja kustutavad sellega osa laenust või kogu laenu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!