Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Vajan abi, lastekaitset ei soovi
 
Johanna 17. mai 2020, kl 18.14
Mind aitaks iga nõuanne või hea soov.
- olen 16, elame venna (12) ja emaga kolmekesi
- ema ei hoolitse meie eest ja ei ole seda kunagi teinud. Meie vanem õde oli kuni oma ärakolimiseni meie eest hoolitseja. Ka tema ei suutnud ema taluda ning kolis välja kohe, kui 18 sai, olin siis 7
- teen ise süüa, pesen nõud, koristan, ostan isa antud taskuraha eest süüa (ütlen talle, et kooli või hobi jaoks vaja) jne
- meil on ka kodulinnud ja loomad, kes kuuluvad mu emale. Neile ostan ka süüa, mu ema ainult ostab neid kokku, süüa ei osta. Mulle kuulub üks kass
- pesemisvõimalused puuduvad, käime 1x nädalas õe juures
- internetti pole. Ainult emal on oma telefonis. Meil pole. Käin üheksandas ja praegu käib e-õpe
- prügi peame põletama. Eelmine aasta tuli selle pärast politsei ja hiljem sai mu vend emalt peksa
- väga tihti ta ei peksa, ta lihtsalt ei hooli
Muidu on mul plaan, et kui mina saan 18, kolin ka välja, sama mu vennaga. Aga ma eeldan, et kõik arvavad, et see pole normaalne. Oma lapsi ei taha küll kunagi sellise inimese juurde tuua. Ja ma ei taha uskuda, et Eestis ainuke selline pere oleme.
Ma vajan ainult nõu või äkki mingeid heasoovlikke lauseid. Ma lastekodusse tõesti ei taha, ma ei suudaks jätta loomi-linde unarusse. Muid sõpru ei ole mul kunagi väga olnud, sest mu ema keelas teistega suhelda. Salaja olen tegelikult kahe tüdrukuga sõber olnud, ühega aasta, teisega 7 aastat. Ma iga päev mõtlen sellele, et palju lihtsam on, kui end lihtsalt ära tapan, aga samas, saab öelda, et loomad päästavad mu elu.
Aitäh lugemise eest. See tähendaks mulle palju, kui keegi hooliks.
 
noanaator 19. mai 2020, kl 21.27
sa nii vana et saad oma emale peksa anda, peksa mõistus tagasi või lükka ta üle akna ääre
 
Olin ka ise raske lapsepõlvega 21. mai 2020, kl 20.32
Ära mõtle enesetapule ega muud. Kas pole mõelnud minna kuskile õppima kaugemale peale 9ndat.kuskile kus on õpilaskodu? Saan aru et ei taha venda või loomi jätta aga selline elu pole ka norm. Või kas õde ei saaks teie eest hoolitseda enda juurde võtta? Kas ema tarbib ka alkoholi?palju küsimusi ka tahaks toeks olla kuidagi aga kui saad harva netti siis ei oska sinuga kuidagi ühendust saada. Vb jätad oma kontakti või emaili millele saaks kirjutada ka rääkida?
 
lahendus 03. juuni 2020, kl 02.03
otsige keegi(isa?) kes tuleks ja võtaks kõik loomad ja värgid peale ja siis laske sealt jalga, sest sellised v2rdjad ei muutu enam mitte kunagi. need tõmbavad läbi süütunde ainult kõik teised ka mingite absurdsete luuludega oma haigesse maailma ja pärast pole sealt võimalik enam välja ka saada (toituvad sellest samast enda haigest jurast vms, aga päris täpselt polegi võimalik neist üldse aru saada; google captcha kood oli kollane takso btw lol)
 
Su ... 18. august 2020, kl 20.32
... ema on üks mõttetu mõlakas. Sellistel tulekski sigimine ära keelata! Mul on sinust ja su õest-vennast kahju. Loodan, et saate varsti samamoodi nagu teie õde minema selle eide juurest. Muidugi ema on ema. Tean mis tunne on hoolida oma emast hoolimata sellest et ta on isekas manipuleerija ja oma laste elud korralikult peesse keeranud. Minu ema praeguseks väidab et on aru saanunud millega ta hakkama on saanud aga teha pole ju enam midagi. Loodan et teil hakkab ka varsti paremini minema.
 
tänapäev 18. august 2020, kl 21.36
Lapsed ei saa ju koolis käia kui kodus pesemisvõimalused puuduvad.
Lastekaitse peaks siin appi tulema.
Ka isa võiks tegeleda probleemiga, teid vennaga enda juurde elama võtma. Või lastekodusse.
 
Mercca 20. august 2020, kl 10.16
Kus kandis elad? Olen valmis abi pakkuma ja Sind ära kuulama ning otsima võimalusi olukorrale lahenduste võimalike lahenduste otsimisel. Olemas tugiisikuna töötamise kogemus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!