Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Abi tööandja poolt tekitatud tervisekahjustuse puhul
 
Mercca 20. august 2020, kl 09.49
Tere!
Juhtum selline, et töö juures toimunud koosolekul viidi mind vale süüdistuste esitamisel seisundisse, et sain närvišoki ja kukkusin kokku.Varjatakse tegelikku tõde ja tunnistuste andjat on mõjutatud muutma oma algseid tunnistusi moonutama. Mulle on tekitatud suur moraalne kahju ja seatud ohtu võimalus alustada õpinguid seoses tekkinud tervisliku seisundiga.Olemas on nii kiirabi väljavõte kui erakorralise meditsiini osakonna väljavõte, perearsti poolt välja kirjutatud rahustid. Asi sai alguse kui teenusel olev klient palus abi temaga tegeleva sotsiaaltöötaja poolt tekitatud kahjustamise tagajärjel. Pöördusime asutuse juhtkonna pole abi saamiseks, kuid asi keerati hoopis meie vastu, et julgesime sekkuda kliendi kaitseks.
 
noo 20. august 2020, kl 13.27
võimatu arvata midagi sellisest jahuajamisest. Kui leiad, et sind on alusetult süüdistatud, siis võta omale advokaat ja pöördu kohtusse. Kuigi tundub, et tegemist on mingi hüsteerilise kisaga... Kuidas üldse nii nõrganärviline isik sotstööga saab tegeleda, olen alati arvanud, et see töö nõuab väga tugevate närvidega ja raudse enesevalitsusega isikuid.
 
pingetaluvus 20. august 2020, kl 13.51
Sotsiaaltööd teeb isik, kellel endal oleks tugiisikut vaja?
 
Mercca 21. august 2020, kl 23.22
Pole nõrganärviline, aga kui tahetakse asju kinni mätsida ja riigilt, vaid nõrgemate arvelt raha välja petta olen õigluse nimel väljas...asjaga tegeleb advokaat ja ei sammugi tagasi. Algatasin teema, sest soovisin tead ehk on kellegil veel olnud sarnane kogemus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!