Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
küsimus korteri ühistu võetava laenu kohta
 
renaate 08. mai 2021, kl 20.26
Ka nähakse seadusega ette, et korteriomanik võib keelduda kandmast kulusid, millega ta ei ole nõustunud, kui nende kandmise nõudmine temalt oleks vastuolus hea usu põhimõttega.
Palun kas keegi kommenteeriks seda lauset täpsemalt? kas siia alla kuulub see, kui ühistu võtab laenu teatud remonttööde tegemiseks, kui eelmine laen, mis on võetud 20 aastaks , on alles üks aasta tagasimakset teostatud, et siis järgmine laen võetakse samuti pikaks ajaks ... kusmaalt võib korteriomanik lihtsalt keelduda laenu maksmisest, kuna sissetulekud ei ole nii suured, et seda maksta. räägime igakuisest summast 300 euro kanti. remondifond. absurd ju. ja sedasi 20 aastat. ei ole võimalik, et keegi saab korteriomanikku kohustada selle kohustusega nõus olema ja maksma. või mismoodi? väljakolimine on ka keeruline, sest esiteks kes ostab sellist korterit, mille peal on nii suured laenud, teiseks on omanikul endal isiklik laen sellesama korteri eest veel pangale ... mis lisab veel 100 kuus. kuidas saab lasta endale kuuma ora ... sse pista vabatahtlikult. no ei saa ju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!