Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
üürnikud!
 
Dolce 06. november 2007, kl 21.04
teema seotud vihase omanikuga...paar aastat tagasi oli selline moodus: saata Maksuametile teabenõue selle kohta, kas üürileandja maksab saadud üürisummade pealt tulumaksu ja vastuse on asutud kohustatud saatma 5 tööpäeva jooksul, kuna see on avalik teave!
Võib-olla on praeguseks midagi muutunud, ei tea täpselt, aga siiski, enne kui korteri üürite ja allkirjastate lepingu, küsige kindlasti omaniku käest, kas ta saadud summade pealt makse maksab?
Mu tütrel olidki just san.tehnika probleemid omanikuga, siis väimees helistas ja omanik tõmbus kohe kerra, nüüd plekib omanik ise oma üüratuid veearveid!!! Makse loomulikult ei makstud...
 
Omanik 06. november 2007, kl 22.52
Planeerin ka korteri järgmine suvi välja üürida; siit küsimus, kui suur on see maks siis riigile?
 
noh 06. november 2007, kl 23.05
lähed Maksuametisse, küsid ametnike käest, kuidas asja algatada, või helista, arvan, et sama palju nagu palgastki, võtad 5000 kuu, sellest maksad tulumaksu %-d. Kui seda ei tee, oled põhimõtteliselt maksupettur ja üürnikud võivad esitada kaebuse!!
Kel vene kanalid on, sealt võiks vahel vaadata saadet KOHTUTUND, sealt saab palju tarkust juurde, igal tööpäeval REN-TV -st kell 12.00
 
rmtp 07. november 2007, kl 09.51
Ei ole sama mis palga pealt, palgast peetakse tulumaks kinni, aga tuludelt käib see asi nii, et liidetakse juurde, s.o. 22/78 ehk 5000-lt siis 1410.- krooni. Tegelik tulumaks selgub ikka pärast deklari esitamist. Ja mis see üürniku asi on, palju keegi
makse maksab ja kas maksab? Üürnikule peaks ikka oluline olema, et leping korralik tehtud, see kaitseb teda kui vaidlused tekivad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!