Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
milles point
 
abivajaja 06. november 2007, kl 23.39
vabaabielu purunenud. mees lahkus, jättes mind korterilaenuga ja kolme lapsega. korter vormistatud kahe peale, pool minu, pool tema. laenu maksan üksi, kuigi tema ka laenutaotleja. üritan nüüd korterit oma nimele saada, aga tema ei ole nõus. ütleb, et vormistab laste nimele ainult. mis sellega kaasneb? samas paar aastat maksime sada laenu ikka koos, kas saab ta siis nõuda nende aastate eest raha tagasi?
 
s 07. november 2007, kl 09.44
Las vormistab lastele. Ei saa ta midagi tagasi.
 
rt 07. november 2007, kl 09.59
See laste omandisse korteri ümbervormistamine võib olla küllaltki problemaatiline. Muidugi võib laps olla omanik ning saada kingina või pärandina vara. Kuid probleem tekib siin just selles, kui tegemist on pangalaenuga. Pank ei tarvitse selliseks tehinguks lihtsalt oma nõusolekut anda, samuti ei tarvitse ta korterit (ja sellega kaasnevaid kohustusi) ümber vormistada isegi teemmaalgatajale, kui ta peaks leidma, et teemmaalgatajal tekib probleeme laenumaksetega, st. et kui teemaalgataja igakuine sissetulek on liiga väike ning laenumakse sellest on suurem, kui panga poolt nõutav ülemmäär (tavaliselt 30-40% netopalgast). Vanemad ei tohi ka alaealistele lastele kohustusi võtta.
 
Kunks 10. november 2007, kl 21.01
aga sa mehega kuidagi kokkuleppele ei saa, et ostad talt tema osa välja?

Ja kui mee skeeldub, siis lase oma palk ja kõik muud tulud teise panka, siis hakatakse mehe arvelt laenumakseid võtma:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!