Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
heategevuslik abi
 
Karin 07. november 2007, kl 16.31
Tean, et teema ei vasta rubriigile, kahjuks aga asjakohast rubriiki ei ole. Kas keegi oskab anda vihjeid Eestis tegutsevate heategevuslikke abiorganisatsioonide, võib olla ka MTÜ-de kohta? On teatud mure, ise aga ei leia kusagil ühtegi vihjet.
 
riika 07. november 2007, kl 17.11
ehk netist: riik ja ühiskond/mittetulundusühingud?
 
x 07. november 2007, kl 18.25
Ehk mittetulundusühingute seadusest saad abi? www.riigiteataja.ee
 
Minni 08. november 2007, kl 20.18
Vaata ka mittetulundusühingute ja sihtasutuste liidu kodulehte ja kindlasti ka vajaliku maakonna portaalist. Oleneb, mida otsid? Äkki saame lihtsamalt aidata?
 
Karin 08. november 2007, kl 23.05
Suured tänud osavõtlikkuse eest. Lugedes foorumi vastuseid, vahest tekkib hirm, olen kurjategija või muidu rumal. Tundub siiski, et on ka mõistvaid inimesi. Ise arvan küll, et keegi tavainimestest ei peaks mind aitama, see just kui riigi asi või siis mõne abiorganisatsiooni pärusmaa. Lugu iseenesest suhteliselt ei ole väga erandlik, kuid problemaatiline. Nimelt, seoses elukoha järsu staatuse muutusega olen invaliidist abikaasaga ootamatult sattunud väga raskesse olukorda. Kuna oma probleemiga olen vales rubriigis, enamat ei tahaks avalikustada. Kui on inimesi, keda huvitab asjaolude täpsustus, palun vastake koos oma e-posti aadressiga, saame siis edasi suhelda.

Lugupidamisega
Karin T.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!