Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
üürileping
 
c 08. november 2007, kl 11.45
millistel tingimustel peab maksma riigile makse üürile antud korteri pealt, kui inimene on lapsehooldus puhkusel ja ametlikult muid sissetulekuid peale riigi toetuse pole?
tänan!!!
 
mõmmik 08. november 2007, kl 14.44
Kui terve aasta töötanud ei ole, siis 24000.- on maksuvaba, no st. ,et maksuvaba on 2000.- krooni üüritulu kuus. Kui on rohkem, siis see maksustatakse. Sots. rahad on tulumaksuvabad.
 
M 09. november 2007, kl 00.31
kui sul tekib üürnikega probleeme, siis on parem, kui oled ikka aus maksumaksja, muidu võib pahandusi tulla, ja üldiselt on üürnikud praegu suhteliselt targaks saanud, kui su leping on õigustühine ja sa oma tulusid ei deklareeri, siis võid üürist ka suu puhtaks pühkida! Sinu poolel õigust pole, kui avastatakse, et oled maksupettur. Karm tõde! On kogemused endal olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!