Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
kortermaja kütte probleem
 
oeh 08. november 2007, kl 15.21
Tere
Olukord selline, et alumine naaber eemaldas remondi käigus oma korterist radikad. Ühistule väitis et tal oli avarii. "Avariist" on möödas pea pool aastat ja siiani pole naaber uut radikat paigaldanud (korteris ta sees ei ela, teeb seal kap.remonti)

Minul ,kes ma elan tema peal korteris (maja on kahekordne)on korter tänu sellele külm. Toas on umbes 17,18 kraadi ja radikad on soojad vaid osaliselt...

korteriühistust pole siiani abi olnud, lubasid vaid anda tähtaja naabrile radikate tagasi panekuks. Kas mul on senikaua õigus siis kütte eest mitte maksta täies ulatuses, kuna mulle pole tegelikult ju seda kütet võimaldatud?

Kas keegi oskab nõu anda ,kuhu ma peaksin pöörduma?
 
n 08. november 2007, kl 17.13
oletan, et kuhu mujale ikka pöörduda, kui oma ühistu juhatuse poole. ütled, et siis seni ei maksa täit kütteraha, kuni probleem püsib. Las arvestatakse osa raha maha, küte arvestatakse ju ruutmeetrite pealt, selle toa m2-d jätku välja, mis kütteta seisab.
Kui ühistu pole nõus, siis ütle, et las nõuavad naabrimehelt sisse, tema süü ju see. Sinul ju niikuinii tema tõttu ebamugavused külma korteri näol. Ta peaks sulle ka nö. valuraha maksma. Kaua neid radikaid paigaldatakse, ok, suvel pole kiiret, a nüüd ju talv väljas.
 
Huvitav... 09. november 2007, kl 09.57
...kui all radikaid pole kuidas siis saavad sinu rad.-d olla osaliselt soojad?Äkki vajavad õhutamist?
 
oeh 09. november 2007, kl 10.41
all on radikad asendatud ajutiselt toruga. Õhutatud on juba aga see ei aidanud.
 
selge 17. november 2007, kl 22.27
ju et küttesüsteem on tasakaalust välja viidud. Trahv soperdajale ja olgu kohe korda tehtud. Sellised omavolitsejad tuleks lukkude- riivide taha natukeseks panna. Lase oma küttearve temal nüüd kinni plekkida, kuna maksma pead aga sooja normaalselt ei saa
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!