Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
haiguskndlustus kas on alternatiivi?
 
harva haige maksumaksja 12. november 2007, kl 16.27
Nii, nüüd siis jälle üle pika aja oli ees käik arsti juurde äkkitekkinud aga kiiret lahendamist ootava probleemiga. tean, et mure lahendaks väike lõikus.
aga need järjekorrad!
eriarsti vastuvõtule saab alles kolme kuu pärast! kontsultatsioonile! tõenäoliselt siis veel opi aega sama kaua oodata...
aga sots maksu maksan iga kuu nii et käriseb ( olen iseendale tööandja)! siis küll ei kannata keegi mitmekuulist ootamist.
Ühesõnaga- kas on mingi võimalus loobuda haigekassale maksmisest, kui riiklik terviseabi nii lootusetult kättesaamatu on? niikuinii erakliinikusse peab minema ja seal samadele arstidele tasuma.
 
kah harva haige 12. november 2007, kl 18.47
minuteada ei ole, ma ka oleks kohe nõus oma sotsmaksu summa sinna saatma, krdi monopol siin. Kindlustused ei taha väidetavalt seda teha kuna seadused ja andmebaasid augulised.
 
M 13. november 2007, kl 16.48
Eesti haigekassa monopol ruulib(negatiivses mõttes) täiega, st raha korjamise kõrval võiks oma teenuste kättasaaduvust ka tõsta. Maksan ka ise oma sotsmaksu aga see raha läheb nagu mutiauku, haige-olemist endale lubada ei saa. Lisaks maksan siis, et hambad korda saada(sry 300 eegu asemel on reaalne kulu aastas pigem 3000.-), et norm ajaga norm naistearsti juurde või mõne teise spetsialisti juurde saada jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!