Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Ka OÜ pankrott!
 
Jaanika 12. november 2007, kl 21.50
Lugu järgmine!Tegin sõbrannaga OÜ.Minul 49%aktsiaid ja sõbrannal 51%.Raamatupidajaks sõbranna sõbranna.Nüüd on raamatupidamine sassis ja maksuametile ka võlgu.Firma sularaha kassa ka suurtes miinustes.Firma kaartidega oleme mõlemad maksnud ja tekkis suur segadus.Pilanss nüüd tehtud ja tuleb välja kuulutada pankrott.Mõlemad oleme ka juhatuse liikmed.
Kumb meist on suurem vastutaja firmas.Mis sellega kaasneb ja kas pean oma varaga ka jätma hüvasti!Kas üldse OÜ pankrotistumisel vastutatakse oma varaga.
 
B.A 13. november 2007, kl 00.07
OÜ vastutab/maksab võlad oma varaga. Juhul, kui juhatuse liige on oma süülise tegevusega pankroti põhjustanud või see on üks asjaolu pankroti põhjustes, siis tuleb küll ka selle eest isiklikult vastutada/maksta (suuremate riisumiste eest pannakse ka vangi)- see selgitatakse välja pankrotimenetluses. Pole oluline, kellele kuulub rohkem osakapitalist - juhatuse liikmed vastutavad solidaarselt. Juhatuse liige, muide, võib olla ka inimene, kes pole üldse firma omanik.
 
küsimus 13. november 2007, kl 23.41
Mismoodi saab olla sularaha miinustes?
 
teemaalgatajale 15. november 2007, kl 12.20
Pilanss?

Sa ei tea isegi seda kas pankroti korral vastutad oma varaga, tõeline tegija oled?
 
:DDDD 15. november 2007, kl 17.10
BILANSS ikka! Häbi on lugeda seda keelelist pornot:(((
 
Jaanika. 15. november 2007, kl 22.19
Siin on ikka tõelised targad koos!Ise surevad sussid jalas ja näpud põhjas,aga targutamas on esimesed.Üldse ei imesta,miks öeldakse,et delfis on madala laubalised ja nõdrameelsed koos.Kõik on suured kommenteerijad.TEIE TARGUTAJAD OLETE IKKA DEBIILSED KÜLL:(((((KAHJU KOHE,ET EESTLASED NII LOLLID JA KADEDAD ON.
 
Jaanikale 17. november 2007, kl 19.57
delfis on madala laubalised ja nõdrameelsed koos...........
Eks selle lause kirjutaja ju isegi.....
Aga mida salata, kui firmast sularaha välja viisid, on asjad sitasti küll, ainult et kui see summa 0,5 miljonit ei ületa, siis ei juhtu sinuga küll midagi!
 
tarmo 04. detsember 2007, kl 23.01
Siin peab juba andres bergmani moodi tegutsema aga ära muretse 56149669 siis räägime
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!