Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
ehitusfirma jäi võlgu, abi õigusbüroolt?
 
maru 13. november 2007, kl 13.23
Kas oskaks keegi soovitada õigusbürood või juristi, kes abistaks võla sissenõudmisel ehitusfirmalt? Tõenäoliselt peaks pöörduma kohtusse, kuna inkassofirma pidas juhtumit üsna lootusetuks. Ise ei ole kohtuvärgiga eriti kursis ja vajaksin professionaalset abi. Võlg on "maha kandmiseks" liiga suur, tahaks osagi tagasi saada.
 
Trish 13. november 2007, kl 15.00
Üks asi on saavutada võlasumma väljamõistmine, mis korrektse dokumentasiooni juures ei ole eriline probleem (kuigi võib teatava aja võtta); teine asi aga otsuse täitmine, st. raha reaalne kättesaamine. Kui tegemist on väikese osaühinguga, kellel peale 40 000 kroonise omakapitali muud vara eriti polegi, pole sealt suuri summasid lootus saada; raiskate ainult riigilõivule ning õigusabikuludele raha. Muidugi, enne üldpilti teadmata ei saa siin midagi kindlat öelda.
 
Kont 13. november 2007, kl 22.16
Mis see inkassofirma siia puutub.Selleks on tööinspektsioon olemas.Sa töötasid ilmselt mustalt,siis pead tõendama,et töötasid seal.Kas endised töökaaslased või keegi,kes oli seal ja nägi,et töötasid seal.2 inimest piisab täiesti.Kui lepingut pole 1 kuu jooksul sõlmitud,siis tööandja on seaduse silmis automaatselt kaotanud ja edasi läheb jutt summa üle.Kui tööinspektsioon ei suuda mõlemat poolt kokkuleppima panna,siis kohtu kaudu.Võtab aega aga raha saad kätte.Enam pole isegi advokaati vaja.See on loll firma,kes asja nii kaugele laseb,sest tuleb maksud lisaks maksta ja maksuamet nillib ka enda osa.Hullem on siis,kui firma on jõutud likvideerida ja pole enam kellelt võlga nõuda.Mina ja mu tuttavad on oma rahad kõik kätte saanud.
 
maru 14. november 2007, kl 09.31
Ma ei töötanud seal. Firma ehitas minu maja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!