Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Ei olnud abielus, aga asjad ostsime koos
 
Marina 13. november 2007, kl 19.29
Meie ei olnudki abielus aga elasime kymme astat koos ja meil on laps. nüüd mees suri ära ja kas mina ei saagi mingit pärandust.mööbel ja teised koduasjad jäävad küll meile lapsega koos aga auto ja kaks kaubaautot olid mehe nimel ja neid aitasin ju ka mina osta. millega ma tõendan? mees oli enne kunagi abielu lahutanud ja tal on sellest ajast ka 3 last.
 
M 13. november 2007, kl 20.24
Võta omale hea jurist. Aga kas kodu oli ühine?
 
... 13. november 2007, kl 20.42
Esiteks, kui sul on mingi arved vms. olemas, siis saad tõendada, et ka sinul on autodele õigus. Teiseks, mehe osa peaks minema siis laste vahel jagamisele, ning kuna teie ühine laps on arvatavasti alaealine, siis jääb see osa sinu kätte (mille sa loodetavasti tulevikus lapsele ikka annad).

Kas mehel eelmisest abielust mingit vara polnud, mida ta naisele jättis? Hästi ei usu, et kaks kaubaautot on väärt kraaklemist ning kui eelmisele abikaasale jäi abielust midagi, siis võid loota tema südametunnistusele, et ta ei hakka neid autosid nõudma...ah, krt, mida ma räägin...
võta jurist omale!
 
Trish 13. november 2007, kl 21.46
Siin on võimalik rajada nõue üksnes seltsinglepingu olemasolule. See on selline võlaõiguslik leping, kus tegeledakse ühise eesmärgi nimel ja eelkõige panuste tegemisega ning sel viisil saadud vara nimetatakse seltsingvaraks. VÕS §§-d 580 - 609 käsitlevad seltsinglepingut ning seltsingleping EI PEA OLEMA SÕLMITUD KIRJALIKULT.

Iseasi muidugi, kas need kaubaautod seda protsessimist väärt on, kuid aeg-ajalt selliseid omandiõiguse tunnustamise nõudeid seltsinglepingu tunnustamise teel kohtule esitatakse ning mitmetel juhtudel üpriski edukalt.
 
Moona 13. november 2007, kl 22.00
Aga koduga kuidas jäi? Oli sinu nimel? Sry kui oma nina topin..Mul mehel samuti laps eelmise naisega..lihtsalt uurin..
 
to moona 14. november 2007, kl 09.18
mehe laps pärib su mehe tagant.
 
... 15. november 2007, kl 12.30
Eks neid panuseid peab ikka tõendama. Üks jooksmine on.
Registreerige parem abielud ära.
Ilmselt lähevad need kaubaautod ja muu auto müüki ning rahalisele jagamisele.
 
Kunks 15. november 2007, kl 16.16
mina soovitan hoopis uurida, kas mehel, kui ta abielu lahutas, ei jäänud sellele eelmisele naisele korterit, ilam et ta oleks selle ametlikult naisele jätnud. St kas etgeist äkki endiselt ühisomandiga, mille osale ka sinu lapsel pärides õigus on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!