Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
laen
 
Annika 14. november 2007, kl 10.57
Tahtsin küsida, kes maksab laenu, kui 1 laenuvõtja sureb nt? Pärandatakse edasi? Või pannakse see laenu võtmise ajal kirja? Mingi kindlustus äkki tehakse?
 
Röhh 14. november 2007, kl 13.53
Kui laenuvõtja sureb, siis hakkab kaastaotleja või käendaja maksma. Kui kaastaotlejaid või käendajaid pole, siis peaks selle enda kaela saama pärijad. Kui aga pärijate majanduslik olukord ei võimalda seda laenu endale võtta, siis läheb vara müüki, pank võtab oma osa ja pärijad ülejäänud osa.
On olemas tõesti selline asi nagu laenukindlustus, mis tõepoolest aitab pereliikmetel vara endale jätta laenuvõtja surma või raske õnnetusjuhtumi tagajärjel. Kuna ise olen noor ja lasteta, siis pole eriti huvi selle vastu tundnud, kui aga peres on lapsed ja kodune ema, siis ehk isegi mõtleks selle peale.
Vaata Hansa kodulehelt ise.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!