Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Kah kiire!
 
prii 15. november 2007, kl 12.45
Nende laenudega on üks jama küll, nagu minulgi. Võtsin paar aastat tagasi remondilaenu ja mitte väga suure, pean nüüd seda pangale tagastama... Aga hetkel ongi selline teema, et pean veel kuskilt laenu hankima. Nimelt olen oma hammastega kohutavalt hädas, ehk pean neid parandama ja proteesima. Ravi pooleli. Tänu sellele et pole ka momendil korralikku väljanägemist, olen juba 3 kuud tööta. Pusin siin kodus väikest viisi mõne käsitööga. Kas keegi teab pakkuda mõnd kasulikku kodutööd või siis ehk kust saaks normaalse intressiga laenu, (mingit panka või sms-laenu küll enam ei tahaks) selleks, et laenud maksta ja hambad taas suhu, et saaks jälle inimese moodi elama hakata? Õnneks olen kasvatanud omale hea lapse, kes nüüd juba mind veidigi toetada saab, aga ta tegi just oma firma ja läheb omalgi alguses tarvis... Igatahes väga nutune on....Ehk teab keegi abi...
 
prii 15. november 2007, kl 12.57
Küsiks ise veel, et ehk oleks seda targem kuskil mujal delfis küsida kui "Õigusabi" kataloogist?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!