Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Lahutatu müügitehingud...
 
m 15. november 2007, kl 13.41
Tere,
Kas keegi oskab öelda sellist asja...
Olen 11aastat tagasi lahutatud ja meeski kellega abielus olin juba sama kaua surnud.Kaua veel pean iga müügi tehingu juures tõestama,et olen lahutatud.Kas saan seda kuidagi enda jaoks kergemaks teha,kuidagi tühistada või midagi taolist.Tänagi käisin notari juures ja jälle abielulahutus tunnistust vaja.Kaua võib???
 
kiki 15. november 2007, kl 13.55
Nii kaua, kui elad ja teed müügitehinguid. Kui ühe ja sama notari juures,siis on väike võimalus, et notar juba teab seda, aga siiski, äkki oled uuesti abiellunud. Nii, et lahutustunnistust tuleb kaasas kanda, nagu isikutunnistustki.
 
n 15. november 2007, kl 13.55
Ilmselt seni, kuni uuesti mehele lähed. Siis hakatakse abielutunnistust küsima.
 
Anna 15. november 2007, kl 14.54
aga on see siis nii raske??
Olin kunagi notaris sek, küsisin 1 lese käest surmatunnistust. Vastus oli: mis see teie perset torgib?:)))
 
rk 15. november 2007, kl 15.21
tänapäeval asjad pisut lihtsamad. mine perekonnaseisu ametisse ja palu seal kanda lahutus elektroonilisse registrisse. siis saavad notarid ja nende sekretärid infi juba elektroonilisest registrist kätte ja pole pabereid vaja kaasas vedada.
muidugi, lähtudes notarite ja nende sekretäride oskustest ja harituse tasemest, soovitan ikkagi paberid kaasa võtta, kuna paljud eelnimetatutest on sama targad, kui lauad, mille ääres nad töötavad.
 
... 16. november 2007, kl 10.10
Ilmselt oled lahutatu ja lesk enam -vähem üheaegselt.Kas peale mehe surma pärandvaraga midagi ei liigutatud?
 
Anna 16. november 2007, kl 16.41
ehee, no siis saaks ju ka nii et passi või id kaarti pole vaja kaasa võtta! Kuidagi oleks vaja ju selgeks teha, et antud inimene ikka õige. Mis sest et mul enamike inimeste pilt arvutis olemas. Sullereid on ju ka, kes eksivad lihtsa asjaga: nt ei tea millal nad sündinud on.
 
oh issand 17. november 2007, kl 20.33
Autor: Anna
Aeg: 11-15-07 14:54

aga on see siis nii raske??
Olin kunagi notaris sek, küsisin 1 lese käest surmatunnistust. Vastus oli: mis see teie perset torgib?:)))

kui lahe vastus. No muidugi kes esimest korda notaris on, see järelikult mõtleb, et noor daam tunneb huvi tema isikliku elu vastu ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!