Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
üürimisest
 
Karmen 16. november 2007, kl 21.47
Olen seni ise korterit välja üürinud ja sattunud mõistlikele inimestele, kes maksetähtaegadest ja muudest lepingutingimustest kinni on pidanud. Viimane kord läksin alt. Siit ka küsimus, et kas on mingeid garantiisid, et hilisemaid probleeme vältita? Kas maaklerid tagavad, et üürid-asjad makstud või üritab rahasid hiljem kätte saada? Kuidas kindlustada, et üürilised kokkulepitud ajal korterist välja kolivad või seal lihtsalt ilma maksmata ei elaks?
 
ma 16. november 2007, kl 21.56
garantiisid pole.
maakler leiab vaid üürniku.
võid ju küsida mingi summa tagatiseks ja leppida kokku et teatud rikkumiste puhul jääb tagatis sulle. samas, tagatise võimelisi võib vähe olla ja siis sul jääb üldse üürile andmata.
 
tarmo 04. detsember 2007, kl 22.52
Kõik on individuaalne ja oleneb kokkulepitust ja raske nii kirjeldada.Lähemalt 56149669
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!