Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
teate mida mina soovitan???
 
hetu 17. november 2007, kl 22.46
teate mida mina soovitan??nimelt kui te abi ei leia netis pöörnuge professionaalide poole või kõige parem rääkige oma mure sõbrale või sõbrannale sest siin on neid debiile niiiiiiiiiiiiiiiiiiii palju kes ainult ilguvad kuidi raudselt on nad ise samasugused abi otsijad...niiet....mina olen juba põhimõtteliselt alla andnud ma ka kunagi hullult kirjutasin siia oma probleeme...aga enam küll mitte...mõtetu...
 
rudolf 17. november 2007, kl 22.54
mine @!#$, hetu
 
hetuke 18. november 2007, kl 16.31
eks see oleneb ju kirjutajast ja probleemist ka.
 
jh 18. november 2007, kl 20.52
jh ma yhinen sinuga hetu ..sul jummala õigus ma kirjutasin ka siia selleks et abi saada et mida peaksin nyyd tegema aga esimene asi mis oli oli kohe parastamine..kuid ma ei tahtnud juu mitte seda vaid tahtsin teada nis peaks nyyd tegema..
 
kommija 19. november 2007, kl 07.48
Ei ole , hetu, sinuga kõiges nõus. Esiteks on siin ka oma ala proffe ja võõralt võib anonüümselt vahel päris hea nõu saada.
Vähemalt pakutakse erinevaid variante välja, sealt siis selekteerid välja. Muideks neid nn. ilkujaid on ka sõbrannade seas. Juba vanasti üteldi, et sõber sõbra @!#$ koorib.
 
hetu 19. november 2007, kl 21.24
see on nimelt minu soovitus ega see seda tähenda et kõik nüüd seda soovitust kuulama peaksid aga ma lihtsalt arvan et lithsam oleks siia kirjutamata jätta...vihastad vähem:Paga jah ega need sõbradki mingid kullatukid pole...aga seoaes sõpradega...rääkige siis oma mure koerale või naabri koerale,mõte seegi ju:P
ok head päeva siis teile!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!