Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
küttest ja selle maksmisest
 
kalle 18. november 2007, kl 00.38
Kütteprijoodi algusest on ühe toa radiaator jääkülm. Olen sellest teatanud korduvalt ühistu esimehele aga ette ei võeta midagi. ometi on küttearve kogu korteri peale. ma ei teagi mida teha. andke nõu? kas mul on siis vähemalt õigus nõuda et selle toa eest ma kütet ei maksa?
 
abikäsi 18. november 2007, kl 00.45
Sul on õigus nõuda, et radiaator oleks soe.
 
Malle 18. november 2007, kl 02.58
Radiaator on külm, aga kas püstik on soe? Kuidas on olukord teistel sama püstiku peal olevatel radiaatoritel?
 
ahven 18. november 2007, kl 12.22
Tõenäoliselt on keegi sama püstiku peal omavoliliselt küttesüsteemi ümber ehitanud ja sellega püstiku tasakaalust välja viinud. Võimalik, et kogu soe vesi käib nüüd läbi tema radika ja sinuni ei jõua midagi.
PS. Omavoliline selline ümberehitamine ei ole lubatud.
 
ahven 18. november 2007, kl 12.25
aga igaks juhuks kontrolli, et su radiaator oleks ikka lahti keeratud ja vesi saab läbi käia... ning et radiaator ei oleks õhku täis, mis siis tuleks välja lasta.
 
kalle 18. november 2007, kl 13.17
Radiaatoriga on kõik korras, ühistupoolt palgatud töömees on seda ise ka vaadanud ja muudkui lubab uurida .Lihtsalt mind huvitab, keda ma antud olukorras pitsitama peaks hakkama, et see liikuma hakkaks ja kuna küte läheb ruutm. pealt, siis kas ma peaks neilt kütmata toa eest raha hoopis tagasi nõudma?
 
üh. 19. november 2007, kl 07.36
Ikka tarbijakaitsesse vaja pöörduda.
 
B 19. november 2007, kl 09.46
No kui asi on fikseeritud ühistu töömehe poolt, siis esita nt mingi kirjalik avaldus selle kohta, et soovid probleemi lahendamiseni kütte eest vähem maksta ja juba makstud raha tasaarveldamist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!