Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
mida teha????????????
 
hmmmm????????????? 19. november 2007, kl 20.58
tere.mure selline.ema ostis kunagi maja.abiellus mehega,kel siia tulles peale moskvitshi ja aukus sokkide muud polnud.ema erastas abielu alguses maja juurde maad ja metsa.nyyd asi nii kaugel,et neil omavahel lahutus käsil,ja ta mees nõuab kõigest oma õigusi,st et maa myygist pool,jms.mis õigusega,kui pole ise mitte millegiga ema abistanud?maa myykki oli nii,et alguses ei soovinud ema mees sellest sentigi.siis juba nõudis veerandit maamyygist saadud raha.hiljem,päev enne vormistamist,nõudis juba poolt summat myygist,käis isegi notari juures ytlemas,et kui poolt ei saa,sis tehingut ei toimu.emal ei jäänud muud yle,kui nõustuda,ja anda talle pool maa myygist saadav summa.nyyd on plaanis myya ka mets,ja maja.maja peale pole ema mehel õigusi,kuna see oli soetatud enne nende abiellumist.aga metsa myygi pealt loodab jälle rikastuda ema arvelt.siit sis kysimus,et kas on tal yldse õigust esitada oma argumente,kui mets on ainult ema nimel,ja ta mehe allkiri erastamispaberites vaid nõusoleku kohal-mujal mitte,?praegu myyme metsa,ja ei tea,kas peame jälle ema mehele pool myygitulust ära andma.ja kas peab kindlasti see mees oma nõusoleku myymisex andma,ja notaribyroos juures olema?loogiliselt võttes,mix peax ema talle mitte millegi eest raha andma?
 
kreep 20. november 2007, kl 07.14
kuna tegemist ühisvaraga, siis tuleks vara jagada või kui kokkuleppele ei saa, siis kohtus asjad paika panna.
 
... 20. november 2007, kl 11.30
Maa ja mets on ikka ühisvara ja see mees ikkagi ema seaduslik abikaasa. Saavutagu ikka kokkulepe.
 
* 22. november 2007, kl 09.06
Kas mehel ei ole siis mitte midagi, mida saaks temalt ära võtta? Kas terve abielu jooksul ta siis ei toonud sentigi majja, et tal üldse mingeid õigusi pole? Kas ta oli ema ülalpeetav? Milleks üldse selline mees... Kas ta elab ikka ema majas? Mina katsuks leida tema nõrgad kohad üles, kui oleksin veendunud, et tal pole õigust midagi saada. Kui ema kasutas oma raha metsa ostmiseks samal ajal kui mees toidu lauale pani, siis ma leian, et mehel on ka õigus metsa rahale. Kõik sõltub asjaoludest.
 
andu 25. november 2007, kl 13.17
Autor:andu
Aeg:25-11-07
Kui on enne abielu soetatud vara siis on tegemist lahusvaraga.
Maja ja moskvits on lahusvara.Kõik muu on ühisvara.("ema erastas abielu alguses maad ja metsa".Minu meelest tuleb vara ära hinnata,ühel juhul koos majaga teisel juhul ilma majata. Hindamist toimetab suvaline kinnisvarabüroo.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!