Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Lahutus
 
Kuu pealt kukkunu 22. november 2007, kl 17.42
Tere. Palun abi, kahjuks ei tea ise antud teemast midagi.
Soovin lahutada abielu, mees ei ole nõus ja korterist välja ka ei koli. Korter juba enne abielu oli minu oma. Vara jagamist ei tohiks olla, sest abielu kestel soetatud suuremat vara ei ole. Muidugi on pisiasjad aga nende jaotamisega peaks ise toime tulema. On lapsed, aga mees tööl ei käi, sissetulekut ei ole ja ütles, et ei hakka kunagi neile elatist maksma ega taha neid ka näha. Hetkel oleksin sellega isegi rahul, saaks ta ainult oma elamisest välja.
Millest peaksin alustama või kuhu pöörduma?
Et kohtule avaldust teha,kas pean selleks advokaadibüroo või õigusbüroo abi kasutama? Oskab keegi soovitada Tartus vastavat asutust? Palju see maksma võiks minna?
Tänud ette nõuandjatele!
 
Mia 22. november 2007, kl 18.59
vaata paar teemat allpool, 2 sarnast juhtumit! Jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!