Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Isaduse tuvastamine
 
Elle 22. november 2007, kl 19.26
Kui lähen kohtusse, et saada elatist lapsele ja isa pole sünnitunistusel kirjas, et kas siis maksan mina dna, kohtukulud jne kinni ja mees tagantjärgi need jälle mulle kinni? Aga kui mees ei käi ametlikult tööl, mis saab siis? Kas mina pean hakkama tema sissetulekuid uurima. Need on tal olemas mustalt. Väidab, et sissetulek puudub. Nagu nad ikka teevad :)))
 
df 22. november 2007, kl 20.15
vt. Perekonnateema otsingust.
 
? 23. november 2007, kl 11.01
Kurb küll,aga tundub jällegi üks juhtum,kus laps sai tehtud ilma isa nõusolekuta või mehe kinnihoidmiseks vms. Pärast ironiseerid,et - nagu nad ikka teevad. Ei tee,kes aumees,see ka last kasvatab.
Sinu hagi ja Sina maksad.
 
mötle veel 23. november 2007, kl 22.18
Ole hea ja mötle veel, kas sa ikka tahad oma lapsele kurba saatust. Paned praegu alimenid peale ja ta ikka ei maksa sulle, teeb mustalt tööd. Aastad lähevad, sa kasvatad yksi last ja siis kui laps on suur, siis kulla isa leiab, et laps ju vöiks teda sutsu toetada.Mötle, kas sa tahad oma lapsele sellist saatust.
 
lk 23. november 2007, kl 22.21
paljugi mis isa hiljem leiab - ega kohus seda seisukohta jagada ei tarvitse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!