Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Ühisvara jagamine
 
m 23. november 2007, kl 17.34
Kuidas käib ühisvara jagamine? On 2 korterit, mõlemal peal hüpoteek ja maja, mille alune maa on hetkel kinnistamisel, nii et praegu siis veel vallasvara, millega ei tohi tehinguid teha , peale maa erastamist aga kinnisvara. Seega tuleb niikaua oodata. Kõige targem on vist võtta advokaat ja siis kohtu kaudu jagada, aga kaua see võiks aega võtta, mitu aastat või saab rutem? Kes otsustab kinnisvara turuväärtuse, igal kinnisvarabürool ju erinev hindamisakt. Ja kas siis jagatakse summa järgi vara pooleks või toimub mingi müük ja siis raha pooleks. Äkki kellelgi on kogemust?
 
Trish 23. november 2007, kl 18.15
See probleem on laiem ning seda siin olulisemal määral käsitleda pole võimalik. Seega soovitaksin pöörduda mõne perekonnaasjades kompetentse juristi poole.
 
soovitaja 23. november 2007, kl 18.34
saada Trishile mailile kiri! tema ongi spetsialist ent tagasihoidlik.
 
kõige lihtsam 28. november 2007, kl 12.50
lepite kokku hinna (väärtuse), lähete notari juurde ja vormistate asja ära. Kohtusse minnakse ikka siis, kui omavahelist kokkulepet ei saavutata
 
m 02. detsember 2007, kl 10.58
Me ei saavutagi omavahelist kokkulepet, tema arvab, et saab kõik endale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!