Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
hädas tädiga
 
miia 27. november 2007, kl 10.49
Aastaid tagasi võtsin enda juurde ja kirjtasin sisse oma vanatüdrukust tädi kuna meil ruumi on ja ta elas üürikorteris.Nüüd olen hädas,sest tal oli kevadel ajuinfarkt ja nüüd on ta viimasel ajal väga vilets ja peast segane.Ta on vanadekodu järjekorras ja tahab sinna ka minna aga järjekord on väga pikk aga üksinda on temale endale ja majarahvale ta ohtlik.Praegu on 21 päevaks haiglas ja siis peab ta ära tooma.Käisin linna sots.ametis ja rääkisin oma jutu ära kuna vanadekodu järg on pikk siis saaks teda kusagile panna raha eest mis oleks siis tema igakuine pension aga taheti selle jaoks ka mingeid tema säästusi,et see asi üldse toimima hakkaks,kuhu teda siis saaks panna ja kui kauaks ja miks peab selline stardikapital olema.Ta on represseeritu ja tal ei ole ametlikku hooldajat olemas.Pdi olema mingi seadus üksikutele inimestele,et saab pele haiglat hoida 60 päeva.Äkki keegi oskab sellel segase teemal mulle nõu anda.
 
cv 27. november 2007, kl 11.00
see on hooldushaigla, meil vähemalt üht sugulast hoiti.
 
cocci 27. november 2007, kl 11.10
Kui sa oma tädi näed,
siis ütle talle,
et haigla minna,
ta küll ei saa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!