Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
ei saa aru elatisrahast ja seadusest?
 
uudishimu 03. detsember 2007, kl 13.01
uurin aeg- ajalt ja lihtsalt uudishimust siinseid küsimusi ja vastuseid ja aru ma ei saa, et kuidas mõni ema saab lapse isalt ainult mõnisada krooni, kui ette on nähtud praegu veel 1800.-,millest läheb tuludekl.-ga tulumax maha. uuest aastast siis suurem summa. kuidas see on võimalik, kas emad siis ongi mõnesaja krooniga nõus.küll on kahju, et isad ei hooli oma lastest! olen kuulnud, et kui isa ei maksa seda ettenähtut summat, siis maksab riik ja isa PEAB selle kunagi ikkagi riigile tagasi maksma. kas või pensionini välja.ja olen kuulnud mingist vangimajja panekustki. kas selline asi siis kehtib või ei kehti, või oli sellest riigikogus lihtsalt juttu ja sinna ta jäigi?
 
s 03. detsember 2007, kl 15.39
emad ei viitsi lihtsalt uuesti kohut käima hakata, kui ise hakkama saavad kuidagiviisi.
 
a 03. detsember 2007, kl 16.43
Mina ka pole viitsinud seda teed uuesti ette võtta, põhiliselt sellepärast ka, et tal on uus naine, kellega ma kogemata kombel hästi läbi saan. Väga paljud on mulle öelnud, et kuule sa oled ikka täitsa loll ja ju ma olen ka, täitsa nõus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!