Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
pärand vennaga kahasse
 
marita 04. detsember 2007, kl 13.49
nuvott ja nii ongi! notariaalselt kõik korras asi tehtud! nüüd vend tahab seal hullu ehitust korraldada ja mina ei taha...
ma tahan, et maksab minu osa turuhinnas kinni ja asi OK.
aga kui näiteks vend keeldub, mis siis???...temaga rääkida pole võimalik ja kokkuleppeid saavutada. kas pean omale nüüd ma eitea advokaadi palkama või?;( kui mainisin vennale, siis visati lihtsalt toru hargile;(((
 
tere 04. detsember 2007, kl 14.44
saad nõuda sundmüüki kohtu kaudu kui vend sinu osa ära osta ei taha.
 
Kunks 04. detsember 2007, kl 17.25
no mis see sundmüük annab? Kaasomandis olevat asja nagu ei tahet üldiselt eriti osta.

Venda ostma sundida ei saa kuidagi, samuti ei saa mitt ekuidagi sundida teda müüma, kui ta just ei rikku tõsiselt avalikku korda sellele territooriumil, et peaks toimuma avalikkuse huvides sundvõõrandamine.

Aga sina saad kõiki venna plaane kättemaksuks blokeerida. Ta ei tohi seal mitte ühtegi ehitustööd, va parandustööd, teha ilma sinu nõusolekuta.
 
oeh 04. detsember 2007, kl 18.09
no on ikka "õigusabi" siin...

kaasomanik SAAB IGAL AJAL ja ka täiesti ilma põhjendamata nõuda kohtust kaasomandi lõpetamist. vastavalt hagis või vastuhagis esitatud taotlusele otsustab siis kohus, et kas
jagada asi reaalosadeks (kui võimalik),
anda ühele ja kohustada tal teisele see osa välja maksma (nii et saab ikka küll sundida venda sinu osa niiöelda välja ostma)
või müüa kogu asi ja jagada raha kaasomanike vahel.
 
:S 04. detsember 2007, kl 20.34
Jah, sellise "õigusabiga" jääb püksata. Aga kui vennaga kokkuleppele ei saa, siis kohtu jaoks oleks vist tõesti mõttekas advokaat võtta.
 
lihtne huikussrIIk 04. detsember 2007, kl 21.52
Normaalne oleks kui te omavahel kokkuleppele saaks, ikkagi öde-venda olete. Kui nokkuleppele ei saa sIIs olete lihtsalt IDioodid.
 
tarmo 04. detsember 2007, kl 22.16
Eluruumis muudatusi teha ei või kui tegu on kaasomandiga.Ühepoolne tegevus on seadusevastane ning täpsemalt sellekohta saate teada asjaõigus-ja võlaõigusseadust lugedes.Lähemalt 56 149 669
 
sa lihtne h... 05. detsember 2007, kl 08.53
käi jala!!! mina Marita ei ole idioot, aga mõnele lollile ei tohi anda ei vara, raha ega võimu...!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!