Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
ebaaus üürnik
 
mann 04. detsember 2007, kl 20.36
...mida teeksite teie? vanainimene kolis tütre juurde, kuna ei tulnud endaga enam toime ... tühja korteri andis üürile noortele, kellelt soovis, et need vaid oma kuluarved tasuksid... nüüd seisab lõhkise ämbri juures - noored elavad rõõmsalt ega kavatsegi oma kulusid maksta - miks mitte elu nautida! ...politsei? - või on ka muid mõjutamise viise?
 
nooh.. 04. detsember 2007, kl 20.48
see ei ole küll seaduslik, aga vahetagu lukud ja asjad kuhugi hoiukohta kust saavad nad (peale hoiuarve maksmist muidugi) kätte. kui protestima hakkavad siis eks tõendagu, et nad seal kunagi elanud on, kui ei ole ei lepingut ega isegi mingeid arveid maksnud pole.
 
mann 04. detsember 2007, kl 21.01
jah, kirjalikku lepingut pole, on vaid suusõnaline kokkulepe...
 
tarmo 04. detsember 2007, kl 22.12
Kui ei lahku eluruumist,oleneb kõik sõlmitud lepingutest aga välja saab tõsta ka suusõnalise lepingu sõlmimise puhul.Lähemalt 56149669
 
Troll 05. detsember 2007, kl 15.17
korterist saab välja tõsta ainult kohtu otsuse alusel. Kuna eeldatakse valduse seaduslikkust ja kaitstakse valdust. (st valdus ei võrdu omand)

seega - kõigepealt tehke neile avaldus, et nad väöja koliksid (selleks soovitan teha kirjaliku korralduse ja mitte, et vanamemm viib selle kohale, vaid lähed is ekoos paari turske sõbraga ja kurj ahäälega annab avalduse üle). Ja kui se eei aita, sisi kohtusse. KOhtu otsuse alusel saab kohtutäitur nad välja tõsta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!