Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
jant kinnistuga
 
pepe 05. detsember 2007, kl 18.10
ostsime mõned aastad tagasi ühe vana aida looduskaunis kohas, järve ääres. notar vormistas kõik kenasti ära ja kombes. nüüd mõni kuu tagasi selgus, et tegu muinsuskaitse all oleva kohaga, mida meie notariaalne leping ei näidatud. nüüd vaatasin, et mõni nädal tagasi on kellegi kinnistamisavalduse alusel kuulutatud meie ait kultuurimälestiseks. meile aga pole sellest keegi teada andnud. asja uurinud, on minu kohustus siis seda objekti korras hoida, aga laenu ma sellele ei saa, sest see looduskakunis kohas asuv ait asub kõigi kirjade järele tootmismaal ja sellele laenu anda eriti nagu pangast ei tahetud.kunagi oli seal aidas olnud mingi ladu ja sellest siis tootmismaa. kui aida ostsime mõned aastad tagasi, siis polnud sellest lepingus mingit märget.mida ma pean nüüd tegema, mul on ainult kohustused ja õigusi ei mingeid.
 
Mia 06. detsember 2007, kl 17.09
hm...minuteada peaks lepingus kirjas olema midagi taolist: et looduskaitsepäring on tehtud, vastust ei ole. Siit tulenevalt ostja ise teab oma riske.
aga otsi notar üles, küsi..
 
Nurr 09. detsember 2007, kl 18.24
Khm, aga sellest oleks pidanud sulle müüja teatama.
Minu lepingus on kirjas, et Müüja kinnitab, et lepingu ese ei asu ehituskeeluvööndis... blablabla... ning selle suhtes ei kehti mingeid muinsuskaitsealaseid, looduskaitsealaseid ega muid piiranguid.
Ma loeks lepingu uuesti läbi ja läheks notari juurde tagasi. Arvan, et see on täiesti mõjuv põhjus müüglepingust taganemiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!