Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Õigusabi
Kui arveldusarved on arestitud.
 
üksikratsanik 06. august 2010, kl 13.18
Kui ühes pangas on minu arveldusarve kinni pandud kohtutäituri poolt siis kas teises pangas avatud arvet saaks kasutada?Noh nii et lasen palga sinna teisele arvele kanda ja saaksin ka kogu summat kasutada,saate aru ju küll eks.Täitur ei tea ju et avan mõnes teises pangas uue arve.Või kuidas?
 
jap! 06. august 2010, kl 14.04
Just nii tehaksegi! Kui täitur sellest teada saab, siis pead järgmisesse panka kolima. Mitu panka Eestis on?
PS Keegi sinu arveid ei aresti, see on ikka konto, mis kinni pannakse.
 
üksikratsanik 06. august 2010, kl 14.56
Ok,seda arvasin ma ise ka et nii on aga kahtlesin veidi.Ja usun et kõik saavad aru millest jutt on,ei tasu tähenärijaks hakata.Aga tänu ikka arvamuse avaldamise eest.
 
mölakas 06. august 2010, kl 14.59
naljatilk kui täitur su kontolt raha kätte ei saa siis saadab ta täiteotsuse tööandjale ja see peab juba enne palga ülekandmist vajalikud summad kinni
 
epp 06. august 2010, kl 16.52
Üldiselt jah, kui asi on kohtutäiturini jõudnud, siis ei maksa loota, et see raha sinult võtmata jääb. Ega see neil pikalt aega võta, et tööandjani jõuda, tuleb pahandusi lihtsalt topelt. Küll aga täpsusta, kui suur summa sulle alles peab iga kuu jääma - nii see ikka ei käi ju, et sentigi elamiseks ei jäeta. Sinu enda elatusmiinimum + kui sul on ülalpeetavaid, siis nende jagu ka. Et see alles oleks, pesd küll nõudma. Ja kui maksukoormus ikka väga hull on, püüa läbi rääkida sellega, kelle kasuks välja on mõistetud - ehk saaks mingi pisut pikema ja madalama kuumaksega graafiku teha. Lollus on üldse muidugi loota, et võlgnevus kuhugi kaob, ja lasta asjadel kohtutäiturini minna, nendega on veel kõige raskem kokkuleppele milleski jõuda.
 
rtg 07. august 2010, kl 11.55
õigus on ülalpeetavate arv *4350.- eeki saada välja võtta siiski. kui on maksuameti võlg siis on see maksuametiga kokkuleppel kiiresti võimalik korraldada, kohtutäituriga ei tea. Aga on ka nii ,et avad uue konto, miinust ei näita, aga kui raha peale pannakse on see läinud. Nordeas oli mul firmakontoga nii, et näitas 0.- eeki, tegelikult oli maksuameti miinus peal, aga see ei olnud mulle näha, nii et kui poleks telleri juures kontrollinud , oleks rahast ilma olnud
 
ei ole nii 08. august 2010, kl 16.20
Autor: rtg
Aeg: 08-07-10 11:55

"õigus on ülalpeetavate arv *4350.- eeki saada välja võtta siiski. "

Pole õige. 4350 jääb inimesele enda kohta. Iga ülalpeetava kohta jäetakse inimesele 1450 eeku/per nägu.
 
üksikratsanik 09. august 2010, kl 11.45
Tegu ei ole maksuametiga.On üks trahv joomase peaga sõitmise eest ja telf.firma võlaga.Olin töötu pikalt kuid nüüd leidsin töökoha.Kuidas siis saaks ikkagi nii et ei peaks poolt või isegi enamat palka käest ära andma korraga?Annaks ise aga väiksema summa haaval.
 
mh 09. august 2010, kl 15.35
ikka saab, mine tee kohtutäituri juures maksegraafik
 
Rahasiga 18. märts 2021, kl 16.10
Aga mul on praegu 25 + 5 arvel
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!