Käsitöö
temari
krants 02. jaanuar 2008, kl 11.48 |
krants 02. jaanuar 2008, kl 13.59 |
gia 02. jaanuar 2008, kl 14.21 |
suss 02. jaanuar 2008, kl 15.01 |
??? 02. jaanuar 2008, kl 15.21 |
krants 02. jaanuar 2008, kl 18.20 |
Õppisin ühest inglisekeelsest raamatust ja netist. Praktilist väärtust pole, lihtsalt väärikas kingitus, mille kord elus teed. Ripub kusagil ja kiirgab kodusoojust. Parasjagu jamamist on sellega. Kui huvilisi oleks, võiksin õpetada, ehkki mingiks maailmaspetsiks ma ennast ei pea. Kõik netis olnud asjad olen siiski jrägi teinud.
krants< 02. jaanuar 2008, kl 18.24 |
krants 02. jaanuar 2008, kl 18.38 |
selgitage! 02. jaanuar 2008, kl 19.13 |
krants-algataja 02. jaanuar 2008, kl 20.45 |
kasutan tavalisi pärlniite ja metallikuid, mida käsitööpoodidest saan. Kodusoojusega on nii, et need pallid lihtsalt ripuvad kusagil ja näevad kenad välja - ongi kogu kiirgamine. Ja mineraloogia-mõte oli päris vahva, sest jah, tegemist on üsna karmi struktuuriga, mis võib kohati kristalle meenutada küll. kas ma saan teist õigesti aru, et oleks olemas mingi punt, kellele maksaks pisikest koolitust pakkuda? Lõuna-Eestis paiknen, siin leiaksin ruumi ise ka. Tallinnas vajaksin töötoa jaoks kindlasti abimeest.
selgitage! 02. jaanuar 2008, kl 20.57 |
mh 04. jaanuar 2008, kl 01.40 |
mirku 04. jaanuar 2008, kl 17.58 |
julia 04. jaanuar 2008, kl 20.51 |
krants 05. jaanuar 2008, kl 13.53 |
julia 05. jaanuar 2008, kl 19.38 |
krants 06. jaanuar 2008, kl 08.28 |
suss, siin on lihtsamaid alus 07. jaanuar 2008, kl 14.07 |
TõelineKrõõp 08. jaanuar 2008, kl 11.51 |
TõelineKrõõp 09. jaanuar 2008, kl 10.42 |
vaude 09. jaanuar 2008, kl 21.26 |
no aga ongi ju mõttetu ja kuidas ta soojust kiirgab, see on ikka müstika. mis läheb tuliseks lausa v? vau
käsitööl on ikka mõte ka. mitte et käkin mingid asjad kokku ja siis lihtsalt mingi asi ripub. õmbled ju ka ikka midagi vajalikku, mitte lihtsalt riidetükke kokku, et huvitav oleks.
ma võin sulle krõõp kududa mingi pusa kokku. tahad? kingin sulle ja sa riputa see endale voodi kohale, hea soe magada sest see muudkui kiirgab soojust.
käsitööl on ikka mõte ka. mitte et käkin mingid asjad kokku ja siis lihtsalt mingi asi ripub. õmbled ju ka ikka midagi vajalikku, mitte lihtsalt riidetükke kokku, et huvitav oleks.
ma võin sulle krõõp kududa mingi pusa kokku. tahad? kingin sulle ja sa riputa see endale voodi kohale, hea soe magada sest see muudkui kiirgab soojust.
TõelineKrõõp 09. jaanuar 2008, kl 22.28 |
Ma pean sind kurvastama, aga kududa oskan ma ilmselt paremini kui sina. Nagu ka kedrata ja kangast kududa. Pealegi pean sulle ütlema, et sa oled kampsuni otstarbest valesti aru saanud.
Ei ole sinu asi otsustada, milline käsitöö liik on mõttekas ja milline mõttetu. Mõni armastab ehk seinavaipu tikkida või ristpistes pildikesi. Mõni armastab temari palle meisterdada. Mis siis?
Ei ole sinu asi otsustada, milline käsitöö liik on mõttekas ja milline mõttetu. Mõni armastab ehk seinavaipu tikkida või ristpistes pildikesi. Mõni armastab temari palle meisterdada. Mis siis?
heli 10. jaanuar 2008, kl 10.17 |
Tundub, et on väga huvitav asi see temari.
Vaudele- kui läheneda asjale loominguliselt, leiab neile pallidele ka praktilise mõtte. Näiteks nõelapallina või beebile vaatamiseks riputada jne. Sama hästi võiks ju küsida, mis mõte on heegeldatud linikukestel, mida mõni heegeldab kümnete kaupa.
Algataja krantsile- suur tänu selle küsimuse eest! Pole varem sellest kuulnudki ja nüüd on huvi tekitatud.
Vaudele- kui läheneda asjale loominguliselt, leiab neile pallidele ka praktilise mõtte. Näiteks nõelapallina või beebile vaatamiseks riputada jne. Sama hästi võiks ju küsida, mis mõte on heegeldatud linikukestel, mida mõni heegeldab kümnete kaupa.
Algataja krantsile- suur tänu selle küsimuse eest! Pole varem sellest kuulnudki ja nüüd on huvi tekitatud.
Lisa postitus