Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Ehted
 
Ehted 01. veebruar 2011, kl 16.41
Käsitöö ehete armastajatele http://alisadesign.blogspot.com/
 
Njaaaa 02. veebruar 2011, kl 01.50
ei hakka keerutama , ütlen otse välja...ei midagi erilist! käsitööks peaksin ma seda, kui on midagigi ka alusest lõpuni ise tehtud, aga ostetud/tellitud pärltest(vahel üsna juhuslikest) kokku tehtu...nohjaaah...seda enam, kui inimene tunnistab, et on seda ala ÕPPINUD... no sorry
 
Sepik 02. veebruar 2011, kl 08.46
Kenad. Ära lase mürgistel inimestel ennast häirida.
 
Freya-aksessuaarid 03. märts 2011, kl 22.50
 
Vot! 07. märts 2011, kl 15.52
Inimestel on erinevad maitsed, sellepärast teen ma ise ainult endale ehteid või kingituseks mõnele sõbrannale, kellest tean, et talle meeldib. Siis ei tule keegi virisema, et ei midagi erilist jne.
Ehteid hakkasingi tegema just sellepärast, et ei leidnud kuskilt täpselt endale meeldivaid. Siin eespool keegi väitis, et ehete tegemine kõige kergem käsitöö liik. Päris nii see ikka pole. Algul teed ilmselt lihtsamaid ja siis arened töö käigus just endale sobivas suunas.
 
Freya-aksessuaarid 07. märts 2011, kl 15.56
Just! Õige suhtumine..... nagu iga asjaga, arenetakse koguaeg edasi ja see käsitöö ehete valmistamine võib vaid tunduda kerge :) Aina keerukamaid tehnikaid hakatakse kasutama ja õppima jne :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!