Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Kuhu pakkuda heegeldatud loomi?
 
... 30. november 2015, kl 02.59
Lisatööna heegeldan pehmemid kaisukaid. Kahjuks ei oska ma neile turgu leida. Käsitööpoed panevad liiga suurt protsenti juurde ja seega ei osteta…Kus veel turgu võiks leida?(v.a. laadad, käsitööpoed)
 
noh 30. november 2015, kl 08.50
Võid ju teha ise kodulehe või feissbukis pakkuda, aga ega rohkem eriti variante polegi. Põhilised selliste asjade müügikanalid (laadad, käsitööpoed) sa ju välistasid. Olgem ausad, sellist käsitööd pakutakse väga palju, et tõesti midagi arvestatavat teenida, selleks peab sinu pakutav olema ikka üpris eriline ja huvitav.
 
et siis 10. detsember 2015, kl 02.07
Mis Sa laadad välistad?
 
Signes 13. detsember 2015, kl 22.39
välismaale! etsy.com, ebay, tee facebooki oma leht ja ühine igasuguste kommuunidega ja jaga oma tööd. eestis jah iga teine teeb ja raske on oma asju müüa kui sa ei tee eriti erilisi asju. ning paku välja et ostjad saavad oma disaini valida.
 
Poepidaja 18. jaanuar 2016, kl 17.31
Mis on käsitööpoe liiga suur protsent?
Meie juurdehindlus sõltub tootest, aga reeglina väiksematel asjadel jääb ta minimaalselt 60% juurde.
Kahjuks on paljudel arusaam, et poepidaja saab sellest ratsa rikkaks, aga poodnik maksab renti ja kommunaalmakseid, töötajatele palka, riigile makse, teeb turundust ja reklaami ning hooliseb veel miljoni pisiasja eest, mis kõik nõuavad kulutusi. Kõige selle juures on poe eesmärk ka kasumit teenida.

Minu kogemus näitab, et kvaliteetset ja massist eristuvat kaupa saab müüa ka keskmisest kõrgema hinnaga. Oleme müünud käsitsi heegeldatud mänguasju ka 60-70€ tk, kui need on korralikult heegeldatud, heast materjalist ning lapsesõbralikult viimistletud.
 
Kah poepidaja 30. jaanuar 2016, kl 02.57
Poepidaja räägib puhast kulda. Nii ta on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!