Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Toolipadja täitematerjali Tallinnast?
 
Poroloon ära vajunud 21. jaanuar 2016, kl 18.40
On kaks väga mugavat tugitooli, millel seljatagune OK, aga istumisalune padi (äravõetav) on ümbrise sees täiesti lössi ja olematuks vajunud. Mida poroloonile lisaks panna? Kui korralikult täis toppida, peaks õige vormi võtma või mis? Pole nii väärtuslik mööbel et restaureerida lasta... Ei Kangadžungel ega Abakhan Internetis küll mingit materjali ei paku:-( Mul on kodus peotäis sellist valget sünteetilist villa, ei tea kust sellist saaks, millise märksõnaga otsingusse panna? Hiljuti ostsin Jyskist toolipadja millel tundub selline sisu olevat, natuke krudiseb. Vatiiniga tekivad ikka ebaühtlased kohad, arvan.
 
aga palun 21. jaanuar 2016, kl 22.15
Lase makrofleksi täis
 
aga palun 23. jaanuar 2016, kl 19.50
tänapäeval pannakse patjadesse täidisteks mikrokiudu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!