Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
mohäärisegune lõng
 
alustaja 14. aprill 2016, kl 12.41
Kas keegi siin käijatest oskab öelda palju umbes kulub lõnga M-suuruses naiste , lühikese varukaga, lihtsama pitskampsiku kudumiseks...Soovitud lõng 100gr keras/550m, soovituslik varda nr on 5-6, kas jämedaks ei jää? Ja kui suur võiks olla eeldatav tööraha?
 
Ester 14. aprill 2016, kl 12.57
Tere! Vastan - hästi pitsilise kampsiku jaoks peaks jätkuma - kusjuures alati ei ühti aga soovituslik varda nr. Soovitan näidata seda löngakera teadjale - kasvõi lõngapoe müüjale ja tema oskab kohe öelda kas sellest kogusest jätkub või mitte. Juhul, kui ei jätku, siis on alati võimalik toon-toonis teha ka triibuline pitsiline kampsun. Töö rahast ei oska mina vastata - olen kudunud ka - aga ma ei oska nähtavasti oma tööd hinnata, et ka veel tööraha küsida! Kaunist kevadet!
 
erinevus 14. aprill 2016, kl 13.18
Ma loen raamatust "Kudumisraamat", et eri riikides võivad varda numbrid erineda.Näiteks USA nr.5, meetri süsteemis 3,75 mm, Kanada /Ühendkuningriik nr,8.Ja nii kõikide numbritega ja erinevused on küllaltki suured.Ise olen ka kogenud, et varda jämeduse saab kõige õigemini ainult katsetades.
 
alustaja 14. aprill 2016, kl 15.52
...juhtus nii , et esimese hooga sai krabatud 3x100gr korraga ja nüüd siis kahtlen, et kas tulen omadega välja.Ise üld-juhul armastan kududa mingi 3,5 kuni 4,0 vardaga, üle selle kipub minema juba "ämblikuvõrguks" aga suveks oleks ju midagi ikkagi vaja...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!