Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Öösidega kardin
 
Eve Kr 20. aprill 2016, kl 07.28
Tere!

Kuidas panna vuaalkardinale liimiriiet ööside paigaldamiseks? Kas liimiriie peab olema kaetud mõlemalt poolt kangaga? Või piisab sellest, et liimiriie triikrauaga ainult kanga pahemalt poolt kinnitada? Kas peaks liimiriide ka masinaga õmblema, et pesus lahti ei tuleks? Esimene öös peab olema kanga servast 10-15 sm kaugusel ja ööse peab olema paarisarv. Kui suur vahe peaks olema ööside vahel ehk siis ühe öösi servast järgmise öösini (soovituslikult)? Tänud ette.
 
vuaalkardin?? 20. aprill 2016, kl 12.37
käsitööpoodides on spetsiaalsed aasad müügil, mida saab ülaäärde kinnitada, aga "vuaalkardin?" ... ei tea.
 
Tiina Link 21. aprill 2016, kl 17.55
Tere,
sellise kardina valmistamiseks vajaksite siiski pisut nõu ja ka spetsiaalset öösiliimi.Aitaksin meelsasti,kui leiaksite aega astuda läbi Kardinastuudiost Tallinnas,Juhkentali 22.
Lugupidamisega
Tiina Link
5097190
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!