Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Kutsume annetama käsitööd MTÜ 58 Kassi Koju kasside jaoks!
 
MTÜ 58 Kassi Koju 27. mai 2016, kl 14.45
Tere!

Mina olen Maret, vabatahtlik MTÜ-st 58 Kassi Koju. Kirjutan teile väikese abipalvega :)

MTÜ 58 kassi koju on eraalgatuslik ühekordne projekt aitamaks tänavakassidel leida uut kodu. Nimelt, meie maal elab üks selline tore ja heasüdamlik proua nimega Nadežda, kes hoolib väga loomadest ja aitab hädas olevaid loomi nii palju kui saab. Aastaid pidas ta eravarjupaika, päästis tänavalt kasse, rentis neile elupinna, kattis ravi-, toidu- ja elamiskulud. Kuid paraku ei ole Proua enam esimeses nooruses ja ka Loomakaitse Selts lõpetas toetused sellistele "kassitädidele", siis tuli teistel lahketel inimestel mõte luua MTÜ. Nadežda tegi lubaduse, et rohkem kasse ta tänavalt päästa ei saa ning MTÜ eesmärgiks oli aidata koju kõik need 58 kassi, kes tol hetkel kassitoas olid. Nüüdseks on aastaid möödunud, 30 kassi on veel koduootel. Nendest 10 on erinevates hoiukodudes ja 20 kiisut peavad veel ootama kassitoas. Meie teeme endast kõik, et see ootamine oleks võimalikult meeldiv ja lühike!

Miks ma Teile kirjutan? Räägin siis kogu loo ära. Meie hoolealused elavad hetkel üüripinnal Tallinnas. Kuna aga kogu meie maja läheb juulikuus lammutamisele, siis peame leidma uue pinna. Leidsime õnneks sobiva pakkumise tänu töökatele maakleritele, kes enda aega meie peale kulutasid. Aga nagu ikka kaasnevad kolimisega alati suured kulutused, nimelt tagatisrahad ja maakleritasud. Sissekolides peame koheselt tasuma 600 eurot, mis on ilmselgelt liiga palju sellise väikese ja vähetuntud MTÜ jaoks. Annetused on väga väikesed ja enamus kuludest maksavad meie inimesed ise omast taskust..

Seega otsustasime teha heategevusmüügi, et see summa kokku koguda :) Või siis lausa mitu! Erinevatel laatadel ja kirbuturgudel! Meie vabatahtlikud on näpud tööle pannud ja meisterdame ise kassivoodeid-, pesasid ja erinevaid heegeldatud mänguasju. Aga kuna meie projektis on vabatahtlike ainult kolm inimest ja me teeme seda kõike oma töö- ja eraelu kõrvalt, siis paraku meie näpud ei jaksa lihtsalt nii kiirelt käia, et vajalik 600 eurot kokku saada. Esimene laat on juba 11. juunil, sinna ei ole enam palju aega..

Seega, kutsume üles kõiki häid ja näpuosavaid inimesi annetama enda käsitööd MTÜ 58 Kassi Koju heategevusmüükide jaoks!!!

Igasugune abi on teretulnud! Ärge kõhelge ühendust võtmast! Piisab ka ühest väikesest asjast!

Seega, näpud tööle ja laadale :)

Maret ja kogu kassipere

58 164 326
58kassikoju@gmail.com
http://www.58kassikoju.ee
facebook.com/58kassikoju
 
no on 27. mai 2016, kl 19.00
ikka tublisid inimesi.
 
MTÜ 58 Kassi Koju 01. juuni 2016, kl 08.30
Jah, imetlust tekitavad inimesed, kes tahavad aidata.

MTÜ-l on rõõm iga päev selliste vahvate inimestega kohtuda :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!