Käsitöö
ära anda käsitöö huvilisele
käsitöö 26. juuni 2016, kl 12.51 |
teemaalgataja 26. juuni 2016, kl 19.43 |
Kk 29. juuni 2016, kl 16.10 |
teemaalgataja 29. juuni 2016, kl 17.28 |
seda-et 02. juuli 2016, kl 13.54 |
teemaalgataja 02. juuli 2016, kl 23.53 |
Millist peent suhtlusmaneeri ootad sa selliste debiilsete vastu, kes irvitavad inimese hea tahte üle? Kui polnud huvi neid saada, siis pidagu näpud koomal ning ärgu lollitagu inimesi. Kas sa ei arva, et sellise käitumisega tõmmatakse koomale igasugusede annetused, sest sellest ei osata enam lugu pidada. Ning mis veelgi hullem - selliseid pettureid kiputakse lausa kaitsma. Nagu teed sina siin, kommenteerija "seda-et". Mis puudutab delfi moderaatorit, siis ma isiklikult sooviksin lausa kohtuda selle "kertukesega". Näost näkku ning küsida temalt: miks sa seda teed? Mis oli sinu motiiv?
Agne Tamm 03. juuli 2016, kl 11.34 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
algatajale 03. juuli 2016, kl 17.17 |
eelmisele 03. juuli 2016, kl 20.03 |
Käesolevaga sooviksin sulle teada anda, et minule siinse vastaja näol ilmselt oligi tegemist psüühilise arenguhäirega inimesega (debiilsega), kes püüdis siin mitu korda korrutada et ta pole minu meili kätte saanud, kuigi ma talle saatsin, ning hiljem irvitas, et tema käsitöö käib peldikus.
Kas sa pead sellist käitumist normaalseks? Mina küll ei pea.
Delfi on selliseid tegelasi lausa paksult täis.
Jäi sulle midagi arusaamatuks, peenutseja?
Kas sa pead sellist käitumist normaalseks? Mina küll ei pea.
Delfi on selliseid tegelasi lausa paksult täis.
Jäi sulle midagi arusaamatuks, peenutseja?
viimasele 12. august 2019, kl 05.56 |
tore arutelu siin :) 14. august 2019, kl 17.11 |
Eks igaühel on viisakusest erinev arusaam. Teemaalgataja pakkus heast tahtest käsitöö (kudumine, tikkimine, õmblemine jms) huvilisele inimesele oma asju ära anda. Kui siis mõni lõuapoolik leiab, et on väga tore tema hea tahte üle irvitada, siis selliseid ei saa ju teisiti kutsuda kui debiilsed inimesed. See on ju arenguhäire, kui internetis valimatult sõimad, solvad ja lollusi räägid.
Lisa postitus