Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Mitu paari kindaid koote?
 
vanaema 11. september 2016, kl 07.56
Selline siis küsimus ongi... Mitu paari kindaid talveks koote? Kas mõni paar läheb ka müügiks? Või lähete hoopis ISE poest-turult-laadalt kindaid ostma?
 
maasu 11. september 2016, kl 11.50
Enam ei koo, sest oma pere arvab, et villane hammustab.
Iseenda rõõmuks ikka teen igaks talveks ühe paari. Müügiks ei tasu seda vaeva, kuigi kudumine meeldib väga.
 
vanaema 11. september 2016, kl 13.06
aga mina jälle armastan seda eestimaist maavillast, soojendab talvel hästi käsi. Poevillane on nii vatine ja külm ja vormis ka ei püsi....on selline , võlts-erzats
 
koon 12. september 2016, kl 21.48
Enda perele pole sellel aastal vaja kududa. Aga suure kudujana koon kindlast sokke kindaid SAAGU VALGUS´ele. Need lapse kindlasti rõõmustavad.
 
viimasele... 14. september 2016, kl 10.15
vabandan,et küsin , aga kaua teil naised võtab aega maavillasest, 1,5 mm vardaga kindapaari kudumine?Minul, koperdisel võtab aega umbes 3 päeva, muude tööde kõrvalt, sõrmiku nökerdamine võtab veel enam aega,.Endale sõrmikuid ise-endale koon 1xlõngast vahest 1-1.25 vardaga (umbes nädal)
 
seidi 20. september 2016, kl 13.07
Oleneb suurusest, mustrist. Ilma mustrita labakud valmivad ühe päevaga. Käsi on keskmise suurusega. Praegu on teoksil ülihuvitava mustri kudumine labakusse. Kuna aega eriti pole, proovin üle päeva vähemalt 5 rida kududa :D Kuna need valmis saavad, pole aimugi. Võibolla lume saabudes. Kudumiskiirus oleneb ju tahtmisest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!