Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
lõngapoed
 
mari 02. november 2016, kl 02.37
Üldiselt on ju tore kui aga uusi poode juurde tuleb eriti igale poole mujale telliskivi, Lasnamäe jne kui pääsküla ja hiiu kanti Nõmme keskuses pole ka midagi. Mööda vabakat käib 18 buss ja võimalikud poed on siis abachan käsitööjaam või laagri poole punuma panna ja jälle kas siis sünteetilisi lõngu või muid kahtlasema väärtusega. Käsitööjaamas aga võtavad hinnad hinge kinni ja müüjad on külmad nagu kalad peaasi, et "plaani täidavad". Niisiis hinge ajas ikka täis küll, kui käsitööjaama preili teatas, et tal raha tagasi ei ole anda ja vaadaku kuis ise hakkama saan vahetamisega, kaup oli tellitud ja kavatsesin sealt veel mõned lõngad osta lisaks aga tal oli ükskõik. Üldiselt arvan, nad võiksid osta juba ükskord sularaha kontrollimise aparaadi oleks mure murtud. Kõigele sellele lisaks rahavahetusega seoses kaotasin retseptiravimid ja käsitööjaamast tellitud kauba. Kui keegi arvab, et võiksid ju kaardiga maksta, siis alati ei ole asi nii nagu paistab ja vahel on vaja aidata ka endast väetimaid kes arveldavad ainult sularahaga. Arvan, et kliendil peaks valikuvõimalus olema igal pool. Käsitööjaama poodi minul asja igatahes enam ei ole. Ei tea võib-olla olen üksi selline ullike aga minu jaoks läks see väga kalliks maksma, teine inimene jäi rohtudeta ja uued pean nüüd oma raha eest välja ostma lisaks enda kaup ja rahapuud mul kodus ei kasva. Pealegi olen liikumispuudega ja peale insulti ei käi asjad enam vanaviisi ja igat oma käiku pean hoolega läbi mõtlema. Teenindaja selline käitumine on aga lihtsalt uskumatu või saan ma valesti tänapäeva elust aru. Ja ei nuru ka mingit kaastunnet sest arvan, et ükski teenindaja ei tohiks selliselt mitte kellegagi käituda. "Pikantsemad" üksikasjad jätan paraku enda teada.
 
?? 02. november 2016, kl 08.33
Teenindaja ei saa ometi selles süüdi olla, et sa oma nodi ära kaotasid?
 
Ell. 03. november 2016, kl 18.52
Käsitööjaam jälle oma tuntud "headuses"....
Kuigi,elan pealinnast kaugel, aga Käsitööjaama üritan vältida.
 
nali 08. november 2016, kl 00.12
Nii kummaline lause:) Mis seos on pealinnast kaugel elamisel ja ühe poe vältimisel?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!