Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
7 venda
 
äppukas 07. november 2016, kl 20.55
Kas keegi siin käijatest,teab öelda kuidas 7 Venda ennast igapäevase meeste töökampsunina üleval peab? Kas püsib vormis või kipub välja venima? Või on mõttekam kududa raasiku 8/3? Kumba eelistate? Kas see synt-lisa asja ära ei riku ja kui jämeda vardaga oleks paras kududa?
 
K.L. 09. november 2016, kl 14.10
7 venda minu kogemuse järgi ei veni ega kulu, aga kummalisel kombel on see kuidagi külm lõng (nagu Nallegi). Kui koos peenikese mohääriga kududa, annab see soojust juurde, aga kas see on töökampsuni juures just mõistlik. Maavillast ei ole ammu kudunud, aga see kipub vanuma, ja töökampsunit on vaja ju küllalt sageli pesta.

Novita lõngadest on väga soe ja mitteveniv Usva, aga see on kirju ja ebaühtlase jämedusega, seega maitseasi. Isoveli tundub ka soojem kui 7 venda.
 
äppukas 09. november 2016, kl 18.55
läksin esimest korda libedale, kuna 7venda oli hea hinnaga ainult 4.25 kera ja värv oli ka ilus st, "kirsipunane" tänaseks on esitükk käeauguni valmis.Üldiselt sommid armastvad , neid novita lõngu. Maavillast ise just vanumise pärast kartsingi..aga aitäh arvamuse avalduse eest..
 
ene 10. detsember 2016, kl 15.32
7 venda ei aja sügelema, sellepärast soomlased rootslased seda eelistavadki
 
meeri 10. detsember 2016, kl 18.29
Mina olen kõik meespere kampsunid kudunud meie maavillasest. Kuna mehed panevad kampsuni alla ikka särgi, siis sügelema pole iial hakanud. Ainuke asi on et ei tee kõrge kaelusega vaid kas kolmnurk kaelus või ümmargune , siis saab ka särgi krae peale keerata ja ka seal ei sügele midagi. Pesin masinas villa pesuga ja tihti loputan veidi äädikase veega, on pehmem ja migit vanumist ei ole. Aga eks igal ühel ole omad kogemused
 
viimasele 10. detsember 2016, kl 19.45
somm armastab 7 venda selle pärast et on tugevam kui maavillane ja et villa % on ainult 70 selle pärast ka ei hammusta... ega pesumasinas kokku eiuhu. Kandmisega kulub villakiud välja ja järgi jääb vaid synt-ämblikuvõrk...
 
piiga 11. jaanuar 2017, kl 10.38
Ma koon sokke 7 veljestä lõngadest, kestavad kauem ja ei ole just veniv aga päris kenasti peavad vastu. Kampsunit pole teinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!