Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Lõhnapärlid - tee ise - endale , sõpradele , jõuluvanale kingikotti
mary1101 20. november 2016, kl 14.44
Müün lõhnapärlite materjale komplektina.
Lõhnapärlid sobivad garderoobi, auto , vannitoa, käekoti, sahtlite, jalanõude jne kergeks lõhnastamiseks.Lõhna eraldub pärlitest ca 2-3 kuud, aeg-ajalt peaks kotikest saputama.
Olen kokku pannud komplekti 12 kotikese valmistamiseks, koos valmistamise õpetusega.

Pärlid 400 g, lõhn pärlite lõhnastamiseks 2x20 g, 12 kvaliteetset organza kotikest mõõtudega 11x15 cm.
Komplekti hind 25 eurot pluss saatmine Omnivaga .

Õpetus - 400 grammi pärlite lõhnastamiseks on komplektis 60 ml lõhnaaroomi. Lõhn on kolmes anumas, nii saad valida kolm erinevat aroomi. Vastavalt sellele , mitut aroomi kasutad pärlite lõhnastamiseks , vastavalt sellele jagad osadeks ka pärlid.
Pärlid võid valada kas Minigripp kotti või klaaspurki, lisad aroomi , sulged korralikult anuma ning raputad, et pärlid ja lõhn korralikult seguneksid. Aroom võib pärlitesse imenduda 1-5 päeva , iga päev võiks paar korda anumat raputada - loksutada. Kuna erinevad aroomid imenduvad pärlitesse erinevalt, lisa algul lõhna pigem vähem.Lõhna saada juurde lisada kui eelnev kogus on pärlitesse imendunud. Kui korraga kogu aroom lisada , võib see täielikult mitte imenduda ning pärlid jäävad niisked ja kleepuvad. Lõhnaga immutatud pärlid paki organzakotikestesse. Kotikesed on koheselt valmis kasutamiseks, kinkimiseks - saad nednega rõõmustada iseend või meeldivalt üllatada oma sõpru.

Lõhnadest on hetkel pakkuda (osad neist üksikud eksemplarid) õun, ylang-ylang, roos, mango-papaya, aprikoos, kannike-laim, džungli love, puuviljane aroom, lavendel-pergamot, choco-münt, valge šokolaad-karamell.

Kui on huvi, võta minuga ühendust, klikkides minu kasutajanime peale.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati mary1101 21.11.2016 18.56.
mary1101 23. november 2016, kl 21.31
Lõhnadest on otsas choco-münt, kannike-laim ja mango -papaya.
 
nii 26. november 2016, kl 02.54
ja mis materjalist on pärlid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!